Amika
Blowout Babe 3P Thermal Brush

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Tuotetiedot

Blowout Babe 3P Thermal Brush on lämpöharja, jossa on 3 vaihdettavaa keraamista harjapäätä ja joka antaa infrapunalämpöä. Negatiiviset ionit tunkeutuvat heti aivokuoreen ja lämmittävät hiuksia sisä- ja ulkopuolella samalla, kun saadaan nopeampia ja tasaisempia tuloksia ilman karvaamista. Lämpöharja on kevyt ja sen lämpöjakauma on tasainen 180ºC kaikkien hiustyyppien ja tekstuurien tasaamiseksi.

Siinä on lämmönkestävä kahva, jossa on kylmä yläosa, jotta muotoilu on helppoa ja turvallista. Harja koostuu nylonharjasta, joka takaa pehmeän otteen, ja siinä on 2,74 m: n 360 ° kääntyvä naru, joka kestää 232ºC: n lämpötilaa, ja ripustuskoukku. Harjapäätä on kolme erikokoista, joista yksi on 30 mm pehmeille ja löysille aalloille, yksi 38 mm: stä kiharalle ja pullealle tulokselle ja yksi 45 mm: lle, jotta tulos olisi sileämpi ja pehmeämpi.

Tuotenumero: 97176

Katso lisää vastaavia kuin Blowout Babe 3P Thermal Brush

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.