ghd
Glide Hot Brush Champagne Gold Gift Set

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
-20% product.discountbadge
Tuotetiedot

Loihdi hiuksistasi sensuellin sileät juhlasesongiksi ghd glide -lämpöharjalla shampanjakultaisessa sävyssä. Mukana myös eksklusiivinen, dramaattisen punainen säilytyslaukku samettisella viimeistelyllä.

Jos haluat säästää aikaa juhliin valmistautumisessa tai taltuttaa itsepäiset hiukset juhlien jälkeisenä aamuna, silottava lämpöharjamme tarjoaa ylivoimaisen suorituskyvyn kuivien hiusten vaivattomaan muotoiluun. Kaksitehoisella keraamisella lämmitintekniikalla varustettu ghd glide toimii 185 ºC:n lämpötilassa. Optimaalinen muotoilulämpötila takaa upeat ja terveemmän näköiset hiukset.

Antistaattinen ioniteknologia palauttaa hiusten tasapainon ja takaa virheettömän sekä sileän lopputuloksen vain parilla vedolla. Yhdistelmä tiheitä, pidempiä ja lyhyempiä harjaksia silottaa hiuksia ja pitää yllä luonnollista liikettä. Samalla voit muotoilla isompia osioita tyvestä lähtien. Rajoitetun erän ghd glide -lahjapakkaus on täydellinen lahja itsellesi tai jollekulle tärkeälle. Nyt dramaattisen punaisessa säiltyslaukussa samettisella viimeistelyllä.

Säästä moutoiluaikaa tänä juhlasesonkina ghd glide -lämpöharjalla ylellisessä shampanjankultaisessa värissä.

Tuotenumero: 110459

Katso lisää vastaavia kuin Glide Hot Brush Champagne Gold Gift Set

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.