GA.MA
Innova Extreme

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : Straightening Brush
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

GA.MA Flattening Brush Innova Extreme -hiusharja tekee hiusten suoristamisesta yhtä helppoa kuin hiusten harjaamisesta. Suoristavan hiusharjan harjaspää hyödyntää kahdenlaisia harjaksia, jotka täydentävät toisiaan: sisemmät harjakset lämpenevät ja suoristavat hiuksia samalla kun ulommat harjakset selvittävät hiuksia ilman lämpöä. Hiusharjassa on säädettävä lämpötila, minkä ansiosta sen avulla on mahdollista suoristaa sekä hentoja että paksuja hiuksia.

Lämpenevän hiusharjan keraamisen pinnoitteen ansiosta hiusharjan harjakset liukuvat hiuksissa vaivatta eikä harja vedä hiuksia. Materiaali saa lisäksi hiusharjan lämpötilan jakautumaan hiuksiin tasaisesti. Suoristava hiusharja tekee hiusten muotoilusta vaivatonta ja nopeaa. Hiusharjassa on erittäin pitkä johto (1.8 m), joka kääntyy 360 astetta.

  • Suoristava hiusharja

  • Säädettävä lämpötila ( 150°C, 170°C, 190°C, 210°C ja 230°C)

  • Automaattinen virrankatkaisu 30 minuutin jälkeen

  • LCD-näyttö

  • Ion Plus -teknologia ja Nano Silver -teknologia

  • Keraaminen pinnoite

  • Johdon pituus 1.8 m

Innovatiivinen teknologia

GA.MA Flattening Brush Innova Extreme -hiusharja hyödyntää innovatiivista Nano Silver -teknologiaa. Hiusharjan antibakteereisilla nanopartikkeleilla päällystetty pinta auttaa pitämään hiusharjan puhtaana ja hygieenisenä. Ion Plus -teknologia vapauttaa hiuksiin tavallista ioniteknologiaa hyödyntäviä muotoilulaitteita enemmän negatiivisia ioneja, mikä auttaa vähentämään hiusten pörröisyyttä. ja pitämään hiukset silkkisen pehmeinä, sileinä ja kiiltävinä.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.