ghd
Gold Hair Straightener Limited Edition

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : Warm Pewter
Tuotetiedot

GHD GOLD® -SUORISTUSRAUTA, LÄMMIN TINA
Ikoninen edistyksellinen suoristusrautamme lämpimässä tinan sävyssä
Kahden vuoden takuu
"Toteuta toiveesi tällä juhlasesongilla ghd gold® -muotoiluraudalla, jonka lämpimän tinan sävyä on saatavilla vain rajattu erä. Ikoninen muotoilurauta on saanut inspiraationsa jalometalleista ja jalokivistä. Siinä on harjattu metallipinta ja se on pakattu ylelliseen, smaragdinvihreään koteloon.

ghd gold® -suoristusraudassa on dual-zone-teknologia, joka tekee hiuksista sileämmät, pehmeämmät ja terveemmän näköiset* ilman äärilämpötiloja. Kun jokaiseen muotoilulevyyn on asennettu uuden sukupolven lämpöanturit, muotoiluun ihanteellista 185 ºC:n lämpötilaa pidetään huolellisesti yllä, jotta hiusten eheys säilyy. Sileät, muotoillut, jousitetut levyt ja pyöristetty kiharrinosa takaavat ongelmattoman ja kampaamotasoisen lopputuloksen - voit luoda helposti sileitä kampauksia, irtonaisia laineita tai kimmoisia kiharoita.

ghd gold® -muotoilurauta on stressitön muotoiluväline. Siinä on lämmönkestävä lämpölevyjen suojus ja automaattinen valmiustila, joka sammuttaa laitteen, kun sitä ei ole käytetty 30 minuuttiin. Se on täydellinen valinta kiireiseen juhlasesonkiin ja kaikkialle. Yleisjännitteellä toimivan, vain 25 sekunnissa lämpiävän laitteen avulla voit saada taattua ghd-suorituskykyä kaikkialla maailmassa.

Ylellinen smaragdinvärinen säilytyskotelo, jossa on ylellinen käärmekuvioitu pinta ja samettimainen viimeistely, säilyttää ghd gold® -suoristusrautaa tyylillä."
*128 kuluttajan testissä huomattavasti suurempi määrä kuluttajista oli sitä mieltä, että ghd gold® oli parempi kuin ghd V®, mitä tulee hiusten sileyteen, pehmeyteen, kiiltoon ja terveempään ulkonäköön.

"Dual-zone-teknologia
Jokaisessa muotoilulevyssä on seuraavan sukupolven lämpöanturit, jotka ylläpitävät muotoiluun ihanteellisen 185 °C lämpötilan tyvestä latvoihin."
"Enemmän kuin suoristusrauta
Virtaviivainen muotoilu ja pyöristetty runko tekevät ghd gold® -suoristusraudasta täydellisen työkalun rantatyylisten laineiden, ylellisen kiharoiden tai upean sileän viimeistelyn luomiseen."
"Lämpenee 25 sekunnissa
Nopeaan ja helppoon jokapäiväiseen muotoiluun ja ammattimaiseen lopputulokseen."

Yli 300 kauneuspalkintoa maailmanlaajuisesti voittanut ghd on ollut innovaatioiden edelläkävijä jo yli 20 vuoden ajan ja luonut välineitä, jotka tarjoavat hyviä hiuspäiviä joka päivä.

"Limited edition -malli lämpimän tinan sävyssä
Suosikkimuotoilurautamme on harjattu lämpimällä tinan sävyllä ja viimeistelty syvillä tinan sävyisillä metalliyksityiskohdilla."
"Ylellinen smaragdinvihreä säilytyskotelo
Ylellinen, sametinpehmeä ja smaragdinvihreä säilytyskotelo, jossa käärmekuvioinen pinta."
"Dual-zone-teknologia
Kaksi uuden sukupolven lämpöanturia säätävät ihanteellisen 185 ºC:n lämpötilan kaikkialle hiuksiin, jolloin lopputuloksesta tulee sileämpi, sileämpi ja terveemmän näköinen*."
"185 ºC:een lämpötila optimaaliseen muotoiluun.
Korkeampi lämpötila vaurioittaa hiuksia, alhaisempi lämpötila heikentää lopputulosta."
"Sileät, muotoillut ja jousitetut levyt
Liukuu pehmeästi hiusten läpi ja antaa nopeasti sileän, kiiltävän ja kampaamotasoisen lopputuloksen."
"Tyylikäs muotoilu ja pyöristetyt reunat
Helppokäyttöinen ja monipuolinen, ongelmaton muotoilu."
"Lämmönkestävä lämpölevyjen suojus
Turvallista muotoilua myös matkoilla, kun käytössä on lämmönkestävä lämpölevyjen suojus."
"Yleisjännite
Riippumatta siitä, missä päin maailmaa olet, älä tingi tyylistäsi."
"Automaattinen valmiustila
Jos laitetta ei käytetä 30 minuuttiin, se sammuu mielenrauhan vuoksi."
"Ammattikäyttöön sopiva 2,7 m pitkä virtajohto
360 astetta kääntyvä virtajohto tekee muotoilusta mukavaa ja kätevää."


"Pakkauksen sisältö
ghd gold -suoristusrauta lämpimässä tinan sävyssä
lämmönkestävä lämpölevyjen suojus
smaragdinvihreä ylellinen säilytyslaukku"

Tuotenumero: 98832

Katso lisää vastaavia kuin Gold Hair Straightener Limited Edition

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.