ghd
Gold Styler

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
208,95 €
208,95 €
Variantti : Pink Limited Edition
Tuotetiedot

ghd gold® muotoilurauta powder pink
3 euroa jokaisesta myydystä ghd powder pink kokoelman tuotteesta lahjoitetaan rintasyöpätutkimukselle
TAKE CONTROL NOW - TUTKI RINTASI KERRAN KUUKAUDESSA
""Esittelyssä ghd gold® -hiusten suoristusrauta, rajoitetun erän powder pink värillä, joka voimaannuttaa naisia ottamaan aloite omiin käsiin ja tekemään itsetarkastuksia rintasyövän torjumiseksi.
Ghd gold® on täydellinen luottokumppani hiusten suoristamiseen - tutkitusti tarjoten tasaisempia, sileämpiä ja terveempiä hiuksia *. Saat kampaamotasoisen sileitä lopputuloksia tyvestä latvaan Ghd gold® dual-zone teknologian avulla, joka ylläpitää optimaalista muotoilulämpötilaa 185 koko muotoilulevyjen pinnoilla ja varmistaa huippuluokan viimeistelyn vaarantamatta hiustesi terveyttä. Varustettuna kahdella seuraavan sukupolven lämpöantureilla tasaisen lämmön jakautumisen ylläpitämiseksi, voit muuttaa tyylisi nopeasti ja vaivattomasti.
Tarkoin muotoillut kelluvat lämpölevyt mahdollistavat hiusten läpikulkemisen nopeasti ja tarttumatta erittäin sujuvalla muotoilukokemuksella. Pyöristetyn rungon ansiosta voit muotoilla beach waves -laineita, herkullisia kiharoita ja erittäin tyylikkäitä sileitä tyylejä kampaamotasoisesti nopeasti ja vaivattomasti. Lämpenemisaika on vain 25 sekuntia ja ammattimaisen 2,7 metrin virtajohdon avulla tämä ylellinen hiusten suoristuslaite on ehdoton lisä repertuaariisi.
Ota kohtalo ja naisellisuutesi omiin käsiisi rajoitetun erän ghd gold® -muotoiluraudalla powder pink värillä.""
* 128 kuluttajan testissä huomattavasti enemmän kuluttajia oli yhtä mieltä siitä, että ghd gold® oli parempi kuin ghd V® suoristusrauta, koska se jättää hiukset sileämmiksi, kiiltävämmiksi ja terveemmän näköisiksi.
""
Hintaan sisältyy:""
ghd gold styler
lämmönkestävät lämpölevyjen suojat
""
Tuotteen ominaisuudet:""
Dual-zone teknologia: kaksi uuden sukupolven lämpöanturia yhden sijaan; säätelee optimaalista lämpöä tyvestä latvaan saadaksesi tasaisemmat, sileämmät ja terveemmän näköiset hiukset
""
Optimaalinen muotoilulämpötila on 185 ° C: kuumempi voi vahingoittaa hiuksia, mikä tahansa viileämpi ja lopputulos vaarantuu.""
Sileät, muotoillut kelluvat levyt: liukuvat hiusten läpi nopean,  muotoilun ja parannetun salonkitason kiillon saavuttamiseksi.
Tyylikäs muotoilu ja pyöreä runko: monipuolista, helppoa muotoilua, nopeasti ja helposti.
Kuumuutta kestävä lämpölevysuoja: vie tyylisi ja muotoilijasi minne haluat.
Automaattinen lepotila: sammuu, jos sitä ei käytetä 30 minuuttiin.
Yleisjännite: erinomaiseen suorituskykyyn missä päin maailmaa tahansa.
Ammattikäyttöön soveltuva 2.7m virtajohto
25 sekunnin lämpenemisaika: nopeaa ja helppoa muotoilua
Buy with Confidence:
2 vuoden valmistajan takuu
Taattu tuotteen aitous

Katso lisää vastaavia kuin Gold Styler

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.