search

Holika Holika
3 Seconds Starter Vita Complex

15,80 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Holika Holika 3 Seconds Starter Vita Complex on monipuolinen ihon tehokosteuttaja, joka auttaa taistelemaan epäpuhtauksia vastaan ja pitämään ihon kirkkaana samalla kun se auttaa tehostamaan muiden ihonhoitotuotteiden imeytymistä. Hoitoneste auttaa … Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Holika Holika 3 Seconds Starter Vita Complex

Holika Holika 3 Seconds Starter Vita Complex on monipuolinen ihon tehokosteuttaja, joka auttaa taistelemaan epäpuhtauksia vastaan ja pitämään ihon kirkkaana samalla kun se auttaa tehostamaan muiden ihonhoitotuotteiden imeytymistä. Hoitoneste auttaa rauhoittamaan ärtyvää ihoa samalla kun sen sisältämä C-vitamiini heleyttää ihoa ja tasoittaa sen sävyä.

Tehokosteuttava neste sopii käytettäväksi iholla hoitonesteen tapaan kasvoveden jälkeen, ennen seerumin levitystä. Sitä voidaan kuitenkin myös käyttää iholla välittömästi kasvopesun jälkeen ehkäisemässä ihon kiristelyä ja kuivumista.

  • Kosteuttava ja kirkastava hoitoneste
  • Heleyttää ihoa ja tasoittaa sen sävyä
  • Sisältää C-vitamiinia

Koko: 150 ml

Käyttö

Levitä hoitonestettä puhdistetulle iholle kasvoveden jälkeen ennen seerumin ja kosteusvoiteen käyttöä. Voit myös käyttää hoitavaa nestettä iholla välittömästi kasvopesun jälkeen ehkäistäksesi ihon kuivumista. Levitä hoitoneste iholle käsin hellästi sivellen tai kevyesti painellen.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Holika Holika 3 Seconds Starter Vita Complex

Keskimääräinen arvosana (3.5): 3,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5Ihanan heleyttävä hoitoneste, helppokäyttöinen ja edullinen
2019-03-28 kirjoittanut: Mari S (ikä: 45-54)
Tämä hoitoneste tuo iholle välittömästi heleyttä, samalla kun se kirkastaa ja raikastaa. Iho tuntuu myös kosteutetulta, ei kiristele. Näyttää tosiaan paremmalta ja hehkeämmältä. Hoivaa ihoa. Sopii aamulla ja illalla, suoraan puhtaalle iholle. Imeytyy vain muutaman sekunnin. Ensin hiukan tahmea, mutta nopean imetymisen jälkeen iho on ihanan samettisen hehkeä eikä ollenkaan tahmea. Nyt voi levittää suoraan kosteusvoiteen tai muut hoitotuotteet. Tämä hoitoneste sopii varmaan usealle ihotyypille ja eri ikäisille. Mieto tuoksu, miellyttävä tunne iholle. Laadukas ja riittoisa, joten myös edullinen. Herkkäihoisena olen tyytyväinen. Samea ihoni on kirkastunut. Jatkan käyttöä ja suosittelen!
Suositeltu kenelle: Heleyttävää kosteutusta haluavalle, kaikenikäisille, sopii varmaan usealle ihotyypille, herkällekin
2 / 2 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Miedon tuoksuinen tehoneste
2018-01-29 kirjoittanut: Jenna P (ikä: 25-34)
Todella kosteuttava & miedon tuoksuinen. Jättää hetkeksi tahmaisen ihon, mutta imeytyy kuitenkin suhteellisen nopeasti. Riittoisa.
2 / 2 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Loistavaa lisäkosteutusta
2018-09-21 kirjoittanut: Virve Vee (ikä: 25-34, blogit.terve.fi/ostolakossa/holika-holika-3-seconds-starter)
Tykkään käyttää tätä hoitonesteenä seerumin alla. Tuote kosteuttaa ihoa kivasti, mutta on silti vesimäisen kevyt ja ohut. Ihosta tulee silti täyteläisen heleän näköinen sekä kirkkaamman oloinen. Sopii hyvin käytettäväksi sekä päivällä että yöllä.
Suositeltu kenelle: Kosteusköyhälle iholle
1 / 1 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Perustuote
2019-06-26 kirjoittanut: Sari Ä (rokkimimmibloggaa.wordpress.com)
Kosketutti ja heleytti ihoa.
Kuivuu nopeasti, tuoksu miellyttävä.
Hikiliikunnan jälkeen sopiva tuote kostetuttamaan
Suositeltu kenelle: Kuiva iho, sekaiho, urheiljat
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Perushyvä hoitoneste
2018-08-29 kirjoittanut: Heini (ikä: 25-34)
Tuoksu keinotekoinen, haihtuu nopeasti. Jää tahmeantuntuiseksi hetkeksi, jonka jälkeen imeytyessään ei jätä tunnetta iholle. Tarvii kaveriksi mielestäni kosteuttavan seerumin ym. Ainakin itselläni ei jätä kosteutettua fiilistä yksinään. Iho kirkastui silminnähden nopeasti ja epäpuhtaudet ovat suurelta osin vähentyneet käytön jälkeen. Tykkään.
Suositeltu kenelle: Teineistä kolmikymppiseen saakka varmasti hyvä
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
3/5Virkistävä tuoksu
2019-03-08 kirjoittanut: Elisa S (liiallisuuksia.fi)
Energisoivan tuntuinen hoitoneste, jossa on appelsiinisen kirpakka tuoksu. Hoitoneste tuntuu herättävän ihon (vai onko se vain tuoksun vaikutusta?) ja tuo hyvin kosteutta iholle. Tuoksussa kuitenkin häiritsi hieman alkoholinen sivuaromi, ja INCIstä selviääkin että tuote sisältää alkoholia. Suosittelisin hoitonestettä siis rasvoittuvammalle iholle kuin omani on.
Suositeltu kenelle: Normaalista rasvoittuvalle, samealle iholle
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
3/5Ihan ok tuote
2019-02-24 kirjoittanut: Heidi S (ikä: 25-34)
Hintaan nähden hyvä tuote. Imeytyy nopeasti ja iho ei muutu tahmeaksi vaikka tuotetta kerrostaisi useamman kerran. Ainakin talvella tarvitsen kuitenkin kosteuttavamman tuotteen. Iho kuitenkin näyttää hyvältä, mutta vaikea sanoa onko eroa entiseen kuitenkaan huomattavasti.
Suositeltu kenelle: Nuorelle hyväkuntoiselle iholle.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
2/5Tehoton tehoneste
2018-06-04 kirjoittanut: Rain
Itselläni on epäpuhtauksiin taipuvainen pintakuiva sekaiho ja omalla ihollani tuote ei ole saanut aikaan näkyviä muutoksia 1,5 kuukauden käytön jälkeen. Tuotteessa on keinotekoinen tuoksu, johon tosin tottuu nopeasti ja levittäminen on helppoa. Tuote imeytyy nopeasti ja ei jätä jälkeensä tahmeaa tunnetta.
Suositeltu kenelle: Epäpuhtaalle iholle
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää