search

Holika Holika
Baby Silky Foot One Shot Peeling

11,80 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Holika Holika Baby Silky Foot One Shot Peeling -kuorintasukat auttavat tekemään jalkojen ihosta pehmeän kuorimalla niiden pinnalta kuivan, karhean ja kovettuneen ihon. Kuorintasukat ravitsevat ihoa 16 kasviuutteen avulla samalla kun AHA-hapot auttava… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Holika Holika Baby Silky Foot One Shot Peeling

Holika Holika Baby Silky Foot One Shot Peeling -kuorintasukat auttavat tekemään jalkojen ihosta pehmeän kuorimalla niiden pinnalta kuivan, karhean ja kovettuneen ihon. Kuorintasukat ravitsevat ihoa 16 kasviuutteen avulla samalla kun AHA-hapot auttavat nopeuttamaan ihon uudistumista ja poistamaan hajuja aiheuttavia bakteereja.

Kuorintasukat auttavat jalkojen ihoa kuoriutumaan ja uudistumaan noin seitsemässä päivässä. Sukat tuovat iholle välittömästi sitä kosteuttavan ja ravitsevan vaikutuksen.

  • Kuorintasukat jaloille
  • Poistaa kuivaa ja kovettunutta ihoa jaloista

Pakkaus sisältää yhden parin kuorintasukkia.

Käyttö

Vedä kuorintasukat puhtaisiin jalkoihin pakkauksen ohjeen mukaisesti ja anna niiden vaikuttaa 30 minuuttia. Huuhtele jalat puhtaiksi vedellä poistettuasi sukat. Sukkien ihoa kuoriva vaikutus alkaa näkyä muutamassa päivässä. Varo repimästä kuoriutuvaa ihoa irti välttääksesi arpien muodostumista.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Holika Holika Baby Silky Foot One Shot Peeling

Keskimääräinen arvosana (4.5): 4,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5Ekakertalaisen fiilikset
2019-07-11 kirjoittanut: Iikku (ikä: 25-34)
Sukat toimi todella hyvin! Pidin jalassa koko sen paketissa suositellun 1,5 tuntia, vaikka koko ajan ahdistikin että seerumi valuu yli kävellessä ympäri asuntoa. Ei aiheuttanut itselläni mitään kihelmöintiä tai ärsytystä. Kuoriutuminen alkoi vajaa viikko käytöstä, ja tehokkaasti lähti kuollut iho! Toki omat kantapäät on sen verran kovettuneet, että yhdellä käsittelyllä ei kaikki lähtenyt, mutta huomattavasti kuitenkin. Itse huomasin, että paras keino vähentää ihon riekaleita oli suihkun jälkeen kuivata jalat vähän tavallista perusteellisemmin ja ikään kuin hieroa se kuollut iho pois. Suurin osa riekaleista lähti helposti irti eikä ärsyttänyt ihoa ollenkaa.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Loistava tuote
2019-04-05 kirjoittanut: Sanni (ikä: 25-34)
Kuorintasukat tekivät sen minkä lupasivat. Iho kuoriutuu puolentoista viikon kuluttua sukkien käytöstä. Hyvästä muotoilusta plussaa!
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Parhaat kuorintasukat
2018-01-06 kirjoittanut: Jenni (ikä: 25-34)
Parhaat kuorintasukat, joita olen kokeillut. Vajaassa viikossa iho alkaa kuoriutumaan, eikä jalkapöydänkään ihoa kirvele lämpimässä suihkussa kuten joidenkin muiden merkkien sukkien käytön jälkeen.
Kovin paksuja ja kovettuneita kantapäitä näillä ei kuitenkaan elvytetä kertakäytöllä.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Tehokas!
2017-08-18 kirjoittanut: Henna V (ikä: 25-34, hennav.fi)
Toimii myös todella paksuihin ja kuiviin kantapäihin. Ihan järkyttävän kuivia tai paksuja ihokerroksia ei tällä kuorita, mutta selvästi paremman näköiset ja tuntuiset jalat hoidon jälkeen. Kesti noin 3-5 päivää, ennen kuin jalat alkoivat kuoriutua ja itse kuoriutuminen kesti pari päivää.
Suositeltu kenelle: Paksusta ja kuivasta nahasta kantapäissä kärsiville
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Tehokas
2018-06-06 kirjoittanut: PikkuMyy (ikä: 25-34)
Itsellä on ihan hyväkuntoiset jalat, mutta halusin silti kokeilla tuotetta. Pakkauksessa ohjeena oli pitää sukkia puolitoista tuntia ja täällä sivuilla puoli tuntia. Pidin n. 45 min. Kolmen päivän päästä jalat alkoi kuoriutumaan tehokkaasti ja kuoriutuminen kesti 8 päivää. Sen jälkeen jalat olivat todella pehmeät ja kosteutetut.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Helppo kuorinta
2018-04-01 kirjoittanut: Miia s (ikä: 25-34)
Jalat kuoriutuivat muutaman päivän päästä. Pehmeät ja hoidetun näköinen lopputulos. Pakkauksessa ja täällä taitaa olla eri ohjeistusta vaikutusajasta? Jalkojani alkoi kirvellä miedosti jalkapöydältä noin puolen tunnin kohdalla niin otin sukat pois, jalat kuoriutuivat silti hyvin ja aion käyttää jatkossakin.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Toimivat
2018-03-17 kirjoittanut: Jessica K
Toimivat ja tehokkaat kuorinta sukat. Kesti kuitenkin yllättävän kauan ennen kuin jalat alkoi kuoriutumaan.
Suositeltu kenelle: Kovista kantapäistä kärsivälle
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Jalkaelvytystä
2018-02-16 kirjoittanut: Elli A
Oikein tehokkaat ja toimivat kuorintasukat. Tuntuvat jalassa miellyttäviltä, ja seerumi tuoksuu hyvältä. Kuoriutuminen alkaa muutamassa päivässä.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Toimiva!
2017-10-02 kirjoittanut: Virve V (ikä: 25-34)
Tämä tuote toimi kyllä juuri kuten lupasikin - vajaan viikon päästä alkoi iho kuoriutua. Tätä tilaan kyllä lisää!
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää