search

Holika Holika
Pig Nose Clear Blackhead 3-Step Kit

4,80 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Holika Holika Pig Nose Clear Blackhead 3-Step Kit on nenän iholle kehitetty kolmivaiheinen mustapäälaastari, joka auttaa poistamaan ihohuokosiin muodostuneita mustapäitä. Kolmivaiheisen hoitorutiinin ensimmäinen vaihe auttaa avaamaan ihohouokosia ja … Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Holika Holika Pig Nose Clear Blackhead 3-Step Kit

Holika Holika Pig Nose Clear Blackhead 3-Step Kit on nenän iholle kehitetty kolmivaiheinen mustapäälaastari, joka auttaa poistamaan ihohuokosiin muodostuneita mustapäitä. Kolmivaiheisen hoitorutiinin ensimmäinen vaihe auttaa avaamaan ihohouokosia ja helpottamaan siten mustapäiden poistoa. Toisen vaiheen mustapäälappu irrottaa ihohuokosiin kertyneitä mustapäitä ja kolmannen vaiheen hydrogeelilappu hoitaa ihoa sekä häivyttää puhdistettuja ihohuokosia.

  • Kolmivaiheinen mustapäiden poistosetti
  • Mustapäälaastari

Koko: Yksi käyttökerta (3 x 1 kpl)

Käyttö

Vaihe 1: Aseta ihohuokosia avaava lappu puhdistetulle nenän iholle 15-20 minuutiksi. Poista lappu nenältä ja pyyhi ihon pinnalta pois sille ihohuokosista nousseet epäpuhtaudet.

Vaihe 2: Kastele nenän iho vedellä ja aseta mustapäälappu iholle. Anna lapun kuivua 10-15 minuuttia ja irrota se iholta vetämällä poistaaksesi ihohuokosissa olevat mustapäät.

Vaihe 3: Aseta ihoa hoitava hydrogeelilappu iholle 10-15 minuutiksi ja taputtele lappua hellästi tehostaaksesi sen aktiiviaineiden imeytymistä.

Vaihe 1: Water, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Butylene Glycol, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Viscum Album (Mistletoe) Extract, Juniperus Communis Fruit Extract, Arctium Majus Root Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Caprylyl Glycol, Saponaria Officinalis Root Extract, Hypericum Perforatum Extract, 1,2-Hexanediol, Propanediol, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, CitrusMedicaLimonum(Lemon)FruitExtract, Chrysanthemum Indicum Flower Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, RosmarinusOfficinalis (Rosemary)LeafExtract, Aspalathus Linearis Leaf Extract, ThymusVulgaris(Thyme)Flower/LeafExtract, Jasminum Officinale (Jasmine) Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit/Leaf Extract, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, CitrusAurantiumDulcis(Orange)FruitExtract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Fragrance(Parfum)

Vaihe 2: Water, PVP, Dimethicone Copolyol, Kaolin, Titanium Dioxide, VP/VA Copolymer, Propylene Glycol, Methylparaben, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, CI 17200

Vaihe 3: Water, Glycerin, Propanediol, Sodium Hyaluronate, Hydroxyethylcellulose, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Erythritol, Trehalose, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Disodium EDTA, Dipotassium Glycyrrhizate, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, CitrusMedicaLimonum (Lemon) FruitExtract, Diospyros Kaki Leaf Extract, Citrus Aurantifolia (Lime) Fruit Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Fragrance(Parfum)

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Holika Holika Pig Nose Clear Blackhead 3-Step Kit

Keskimääräinen arvosana (3.5): 3,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5Loistava tuote
2018-08-16 kirjoittanut: Henna K (ikä: 25-34)
Testasin miehelleni tätä ja mustapäitä lähti nenästä hyvin!
Suositeltu kenelle: Miehille, nenän mustapäistä kärsiville
1 / 1 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Uusi tuttavuus
2018-04-18 kirjoittanut: Katri N
Tuotteesta lukenut positiivsta jo pitkän aikaa ja nyt päätin vihdoin kokeilla. Useimmat vastaavat tuotteet eivät saa omalla kohdalla mustapäitä irtoamaan mutta tällä niitä oikeasti lähti. Todella positiivisesti yllätyin jo ensimmäisen stepin vaikutuksesta! Suosittelen lämpimästi.
Suositeltu kenelle: Vaivana mustapäät
1 / 1 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
3/5Odotin enemmän
2018-04-30 kirjoittanut: Henna (ikä: 25-34)
Odotukset oli korkealla, mutta jouduin ehkä vähän pettymään. Puhdistaa kyllä nenän alueen ihon hyvin, mutta mustapäitä ei ainakaan poistanut omalla kohdalla.
1 / 1 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Huipputuote!!!
2019-05-26 kirjoittanut: Lotta L (ikä: 25-34)
Todella hyvin sopi omalle pintakuivalle sekaiholle.

Tein 1. Ja 2. Vaiheen ja siinä kohtaa mietin, että ihan ok tuote mutta onko kummoisempi kun muutkaan mustapäälaput.

Ennen kolmatta vaihetta otin komedoraudan käteen ja ihan uskomattoman paljon tuli vielä tavaraa huokosista pihalle. Tässä kohtaa ymmärsin 1. hoitovaiheen oleellisuuden.

Myös viimeisen vaiheen hydrogeelihoito oli ihana, sillä itsellä tuppaa nenä kesimään ja kuoriutumaan "rankkojen" hoitojen jälkeen. Näin ei tapahtunut tämän tuotteen kanssa.

Suosittelen!
Suositeltu kenelle: Kaikille
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Toimii
2018-11-16 kirjoittanut: sari K (ikä: 25-34)
Ensimmäinen tuote, joka oikeasti toimi ja irrotti mustapäitä!!!
Suositeltu kenelle: Kaikille jotka kärsivät mustapäistä
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Toimii hyvin myös miehen iholla
2018-05-15 kirjoittanut: Emilia K
Miehen iholta eivät tavalliset mustapäälaput saa yleensä mitään irti, mutta tässä ensimmäinen vaihe todella nostatti mustapäät ihon pintaan. Ensimmäisen vaiheen jälkeen komedoraudalla mustapäitä lähti paljon ja silti 2. lappukin onnistui irrottamaan niitä lisää ihosta.
Suositeltu kenelle: Nenän mustapäistä kärsiville
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Poistaa mustapäitä
2017-12-06 kirjoittanut: Miia (ikä: 25-34)
Toimii vieläkin paremmin kuin holikaholikan nenälaastari pelkästään. 1.vaihe tosissaan nostattaa epäpuhtauksia pois vedettäväksi. Vaatii aikaa, mutta 2 ensimmäistä vaihetta pystyy puuhastelemaan kaikkea. 3.vaiheen lappu on liukkaampi joten olin paikallani sen vaikutusajan. Toimiva tuote nenän mustapäistä eroon haluaville.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Hyvä tuote
2018-11-30 kirjoittanut: Laura Y (ikä: 25-34)
Tykkäsin tuotteesta! Yleensä en pelkille nenälapuilla saa mustapäitä lähtemään mutta tällä konstilla lappuun jäi yllättävän paljon tavaraa. Ensimmäisen lapun jälkeen nenän iho tuntui hieman tunnottomalta, ehkä näin oli tarkoituskin? Viehän tämä aikaa mutta minusta kiva ottaa aikaa vähän itselle ja rentoutua ?
Suositeltu kenelle: Rasvaiselle iholle
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Mustapäitä
2018-07-22 kirjoittanut: Stacy M
Toimii vieläkin paremmin kuin muut nenälaastarit. Suosittelen!
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Vähän ällö, mutta tehokas
2017-08-13 kirjoittanut: Milja M
Tykkäsin tuotteessa siitä, että se putsaa ihohuokosia melko ns. väkivallattomasti ensimmäisen vaiheen takia. Ensimmäisen vaiheen jälkeen huomasi kyllä, että ihohuokoset ovat auki ja osan epäpuhtauksista sai tosiaan pyyhittyä paperilla pois. Huokosten putsaus tällä tuotteella ottaa vaan aika pitkään vaikutusaikojen takia, minkä takia vähensin arvosanasta yhden tähden.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
3/5Ihan ok
2019-05-06 kirjoittanut: Sonja
Poisti jonkin verran mustapäitä, mutta odotin kyllä parempaa tulosta. Tasoitti nenän ihoa, mutta läheskään kaikki mustapäät eivät lähteneet.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
3/5hyvä
2019-01-03 kirjoittanut: Meri (ikä: 15-24)
Ensimmäinen lappu irrotti hyvin likaa ja se oli helppo pyyhkiä pois, jostain syystä kyllä nenä oli hieman tunnoton tämän jälkeen. Kaksi muuta lappua ehkä toimivat mutta en nähnyt mitään merkittävää eroa
Suositeltu kenelle: kaikille joille on tarvetta poistaa mustapäitä
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
3/5Aina nenässä jotain ylimääräistä
2018-07-29 kirjoittanut: Salla (ikä: 25-34)
Minulla on sekaiho, mutta varsinkin nenäni rasvoittuu todella helposti ja siinä on jatkuvasti pieniä mustapäitä. En odottanut tuotteelta paljoa, joten yllätyin ihan positiivisesti. Ensimmäinen vaihe pehmensi ihoa ja vaikutti avaavan huokosia. Kakkosvaihetta eli tarraa varten en tiedä, sainko ihoani tarpeeksi kosteaksi, vaikka sille kuinka vettä lätkinkään, koska irrottaminen oli hankalaa - kohtuullinen määrä pikkuisia mustapäitä tarraan kuitenkin jäi kiinni. Viimeinen läpyskä ja sen geeli tuntui ihanalta punoittavalla nenäparalla, ja punoitus kestikin pari päivää. Puhdistava vaikutus ei kuitenkaan ollut minulla kovin pitkäaikainen. Suhteellisen onnistuneeseen tulokseen saattoi vaikuttaa sekin, että kuorin koko kasvojeni ihon aiemmin samana päivänä.
Suositeltu kenelle: Kenelle vain, kenellä on mustapäitä nenässä, muttei kovin herkkäihoisille tai hajusteallergikoille
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
3/5Ei vakuuta
2017-08-30 kirjoittanut: Henriikka P (vaaleatkurvit.blogspot.fi)
Odotin tuotteelta paljon, mutta se ei vakuuttanut. Ajattelin kolmivaiheisen puhdistuksen olevan tehokas, mutta omassa nenässä mustapäät pysyivät sitkeästi. Toki lappuun jäi mustapäitä, mutta odotin tuotteelta enemmän.
Suositeltu kenelle: Jos nenässä on vain vähän mustapäitä
1 / 2 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
2/5Hienoinen pettymys
2019-01-04 kirjoittanut: Henna (ikä: 35-44)
Lähdin innokkaana tuotetta kokeilemaan luettuani hyvät arvostelut. Tuotteen käyttö ja eri vaiheet oli hyvin ohjeistettuja, mutta aikaa itse käyttöön kuluu yllättävän paljon. Tuote irrotti hyvin vähän mustapäitä, joka oli hienoinen pettymys tuotekuvauksen lupaukseen nähden. Nenän alueen iho kuitenkin jäi hyvin puhdistetun tuntuiseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
2/5Hienoinen pettymys
2018-06-29 kirjoittanut: Emmi
Tilasin tuotteen luettuani siitä paljon positiivista. Laput olivat sinänsä helppokäyttöiset ja miellyttävät käyttää, vaikka eri vaiheiden suorittaminen vei aikaa. Lopputulos ei valitettavasti juuri vakuuttanut, en huomannut nenäni ihossa oikeastaan minkäänlaista eroa. Kenties nenäni ihohuokoset ovat niin tiukat, ettei tuote päässyt oikeuksiinsa, tai sitten vain odotin tuotteelta liikaa. Plussaa tuotteen halvasta hinnasta, mutta en silti tilaisi uudelleen. Tulipahan kuitenkin kokeiltua!
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
2/5Ei toiminut
2018-06-03 kirjoittanut: Päivi
Ei valitettavasti toiminut minun kohdalla. Ensimmäinen vaihe ei vaikuttanut ihohuokosiin mitenkään eikä toinen vaihe irrottanut yhtään mustapäätä. Kolmannen vaiheen lappu oli sen verran liukas ja kostea ettei oikein edes pysynyt nenän päällä.

Tosin sama lopputulos on ollut muidenkin nenälaastareiden kanssa, niin ehkä nämä eivät vain ole minun juttu.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
1/5Ei toimi lainkaan
2018-12-23 kirjoittanut: Ilse T (ikä: 25-34)
Koska tämä oli Holika Holikan mustapäälaastari, odotin tältä niin paljon enemmän. Tässä oli kolme osaa, joista ensimmäisen pitäisi oikein irrottaa mustapäät valmiiksi. Ei toimi, ei millään tasolla. (Huomautan että puhdistettavaa maastoa kyllä riittäisi.)
Suositeltu kenelle: Ei voi suositella
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää