Holika Holika
Prime Youth Black Snail Repair Hydro Gel Mask

Vain 3 jäljellä Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
6,50 €
6,50 €
Variantti :
Tuotetiedot

Holika Holika Prime Youth Black Snail Repair Hydro Gel Mask

Holika Holika Prime Youth Black Snail Repair Hydro Gel Mask -hydrogeelinaamio sisältää ihon uudistumista tukevaa etanaseerumia. Korjaava kasvonaamio auttaa vahvistamaan ihoa ja palauttamaan sen heleyden. Kosteuttava kasvonaamio sisältää antioksidanttista portulakkaa, bakteeritasapainoa tukevaa hiivauutetta ja rapsin versoista saatavaa kasviuutetta. Hydrogeelinaamio täytelöittää ihoa ja tekee siitä pehmeän ja kimmoisan tuntuisen häivyttäen samalla ikääntymisen aiheuttamia juonteita.

  • Kosteuttava kangasnaamio
  • Korjaava vaikutus
  • Hydrogeeli-materiaali
  • Anti-age-vaikutus

Koko: 25 g (1 kpl)

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Tuotenumero: 78392
Ainesosat

Glycerin,Dimethicone,Potassium Sorbate,Butylene Glycol,Citric Acid,Phenoxyethanol,Glyceryl Stearate,Sodium Hyaluronate,Sodium Benzoate,Ceteth-10,Niacinamide,Agar,Portulaca Oleracea Extract,Sucrose,Polysorbate 80,Cetyl Ethylhexanoate,Ceteth-20,Cellulose Gum,Yeast Extract,Ceratonia Siliqua Gum,Water/Aqua,Punica Granatum Fruit Extract,Adenosine,Hydrolyzed Collagen,DIPENTAERYTHRITYL HEXA C5-9 ACID ESTERS,Panax Ginseng Callus Culture Extract,Fragrance/Perfume,Brassica Napus Sprout Extract,Snail Secretion Fitrate,Chondrus Crispus(Carrageenan),Glycine Soja (Soybean) Phytoplacenta Extact

Katso lisää vastaavia kuin Prime Youth Black Snail Repair Hydro Gel Mask

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.