search

Hugo Woman Extreme EdP

Alkaen:
45,50 €
Valitse tuote
  • 30 ml

45,50 €
  • 50 ml

63,40 €
Kerro ystävälle
Hugo Woman Extreme EdP on uusi ja raikas versio klassisesta Hugo Woman -hajuvedestä. Tuoksu on täynnä intensiivistä ja virkistävää raikkautta, joka ilmentää äärimmäistä itsevarmuutta ja naisellisuutta. Lue täältä lisää

Hugo Woman Extreme EdP

Hugo Woman Extreme EdP on uusi ja raikas versio klassisesta Hugo Woman -hajuvedestä. Tuoksu on täynnä intensiivistä ja virkistävää raikkautta, joka ilmentää äärimmäistä itsevarmuutta ja naisellisuutta.

Vihreä kukkaistuoksu aukeaa pirskahtelevilla boisenmarjoilla ja Himalajan ruoholla, jotka muodostavat vastustamattoman raikkaan ja hedelmäisen yhdistelmän. Tuoksun intensiivinen sydän muodostuu jasmiinin ja mustan teen vivahteista, jotka sekoittuvat osmanthus-kukkien sensuelliuteen.

Lanseerattu 2016.

Tuoksu

Alkutuoksu

Boisenmarja ja Himalajan ruoho

Sydäntuoksu

Jasmiini ja musta tee

Pohjatuoksu

Osmanthus-kukka

Kaiverruta tuotteeseen henkilökohtainen teksti!

Tähän tuotteeseen on mahdollista kaiverruttaa henkilökohtainen teksti. Valitse esimerkiksi persoonallinen viesti, oma nimesi tai jotain hauskaa. Kaiverrettu tuote on myös loistava lahjaidea ja tuntuu lahjansaajasta taatusti henkilökohtaiselta! Lue lisää kaiverruksesta ja kaiverrettaviksi sopivista tuotteista täältä.

Huomioithan, että emme ota vastaan kaiverrettujen tuotteiden palautuksia. Varmista siis, että haluamasi teksti on oikea ja että olet valinnut oikean tuotteen. Kaiverrus voi sisältää korkeintaan 25 merkkiä. Emme kaiverra tuotteisiin kirosanoja tai asiattomuuksia. Tuotteen kaiverrutus voi pidentää sen toimitusaikaa 1-3 arkipäivällä.

JAA SUOSIKKISI
Lataa kuvasi ja inspiroi muita #elevenbeauty
SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää myös näistä tuotteista
Arvostele tuote

Hugo Woman Extreme EdP

Keskimääräinen arvosana (4.0): 4/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suurin suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50EUR tilauksille
  • Tilaukset lähetetään arkisin vuorokaudessa
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää
  • Osta nyt, maksa helmikuussa