search

Huxley
Secret of Sahara Toner; Extract It

31,60 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Huxley Secret of Sahara Toner; Extract It -kasvovesi tasapainottaa ihon pH-arvon ja kosteuttaa ihoa. Kasvovesi auttaa palauttamaan ja vahvistamaan ihon luonnollista suojaa, tehostamaan sen päällä käytettävien ihonhoitotuotteiden imeytymistä sekä teke… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Huxley Secret of Sahara Toner; Extract It

Huxley Secret of Sahara Toner; Extract It -kasvovesi tasapainottaa ihon pH-arvon ja kosteuttaa ihoa. Kasvovesi auttaa palauttamaan ja vahvistamaan ihon luonnollista suojaa, tehostamaan sen päällä käytettävien ihonhoitotuotteiden imeytymistä sekä tekemään ihosta pehmeämmän tuntuisen. Kasvovesi sopii täydellisesti kosteuttamaan ja ravitsemaan kuivaa sekä kosteusköyhää ihoa.

Kasvoveden alkoholiton koostumus korvaa puhdistetun veden kasviperäisillä ainesosilla kuten kaktusuutteella. Yli 90% luonnollisista ainesosista valmistetetun kasvoveden aktiiviaineet tuovat iholle tehokasta kosteutusta sekä antioksidanttisia ravinteita. Kasvovedessä on miedosti hapan, ihon luonnollista tasapainoa vastaava pH-arvo.

  • Kosteuttava kasvovesi
  • Kuivalle ja kosteusköyhälle iholle
  • Sopii myös herkälle iholle
  • Ihoneutraali pH
  • Sisältää yli 90% luonnosta saatavia ainesosia

Koko: 120 ml

Käyttö

Ota pieni määrä kasvovettä kämmenille ja painele se puhdistetulle iholle hellästi. Voit halutessasi levittää kasvoveden kasvoille myös pyyhkimällä kasvot kasvovedellä kostutetulla vanulapulla. Jatka ihonhoitorutiinia levittämällä kasvoille seerumi ja kosteusvoide.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Huxley Secret of Sahara Toner; Extract It

Keskimääräinen arvosana (5.0): 5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5Täydellinen toner
2018-10-31 kirjoittanut: Eerris (ikä: 25-34)
Tähän mennessä ihanin tuntuma toneriin mitä mihinkään muuhun toneriin tähän mennessä. Ei liian lirua eikä paksua, just sopivaa. Sopii kerrostamiseen, tuoksu on ylellinen ja iho tuntuu ihanan kosteutetulta!
Suositeltu kenelle: Kaikille
4 / 4 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Ylellisyyttä elämään
2019-04-19 kirjoittanut: Hanna H (ikä: 25-34)
Pelkistetyn kaunis, ylellinen lasinen pakkaus kätkee sisälleen aarteen. Täydellinen koostumus; ei liian liru eikä liian paksu. Iho tuntuu täydellisen kosteutetulta ja pehmoiselta lähes välittömästi tuotteen levittämisen jälkeen. Erilainen tuoksu, kuin mitä odotin, mutta pidän siitä.
Suositeltu kenelle: Kaikille
2 / 2 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Taikavettä
2019-04-12 kirjoittanut: le_pandi (ikä: 25-34)
En koskaan uskonut, että kasvovedessä olisi yhtään mitään järkeä. Sain tästä pienen näytteen ensin ja huomasin heti eron ihossani! Kosteuttaa tosi hyvin ja kerrostuu helposti. Auttaa ihoa imeemään muut päälle tulevat tuotteet paremmin. Ilman tätä ei enää ihonhoito onnistu. On mieto tuoksu, mutta itse tykkään.
Suositeltu kenelle: Kaikille
1 / 1 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Kuivan ihon pelastus
6 päivää sitten kirjoittanut: Iida (ikä: 25-34)
Tämä kasvovesi on parhain kokeilemani! Hinta on korkea, mutta enemmän kuin hintansa arvoinen. Tämä tuote on pelastus kuivalle iholle!
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Tullut jäädäkseen
2019-08-07 kirjoittanut: Sara S (ikä: 15-24)
Arvokas tuoksu. Juuri oikeanlainen koostumus ja tuntuma. Kosteuttava. Loistava tuote, ensimmäinen pullo loppui ja heti sellainen olo että jotain tärkeää puuttuu nyt ihonhoitorutiinista.
Suositeltu kenelle: Kaikille ihotyypeille
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Ihana kosteusköyhälle iholle
2019-06-24 kirjoittanut: Christa L (ikä: 25-34)
Aivan huippu ja hyvin kosteuttava kasvovesi! Tykkäsin tuotteesta käytössä, mutta vasta sen loputtua ja kokeiltuani pitkästä aikaa jotain muuta kasvovettä, tajusin kuinka huippu tämä Huxleyn oli! Oli pakko palata heti takaisin tähän tuotteeseen.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Toner
2019-06-08 kirjoittanut: Anu S (ikä: 45-54)
LENTOEMÄNNÄN SUOSIKKI... paljon olen kasvovesiä vuosien aikana kokeillut, mutta tästä tuli uusin suosikkini?. Rutikuiva ihoni tuntuu aivan uskomattoman pehmeältä käytön jälkeen.
Suositeltu kenelle: Kaikille
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää