Maria Åkerberg
Baby Oil

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
13,95 €
13,95 €
Variantti : 125 ml
Katso myös
Maria Åkerberg
Tuotetiedot

Voittaja: Paras perhetuote - Organic Beauty Awards 2017  Baby Oil on vartaloöljy kaikenikäisille. Soveltuu erityisesti herkälle ja kuivalle iholle. Baby Oil sisältää kasviöljyjä, jotka on valikoitu säilyttämään ihon omat toiminnot. Koska vauva haluaa tunnistaa ensisijaisesti äitinsä ja isänsä tuoksun, olemme jättäneet pois eteeriset öljyt. Baby Oilin sisältämissä kasviperäisissä öljyissä on mieto tuoksu, joka voi vaihdella satovaihteluiden mukaan. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 43769
Ainesosat

Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Brassica Napus (Rape) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract.

Annostus ja käyttö

Baby Oilia voi käyttää monella tapaa. Vauvan ihon puhdistus: Ota Baby Oilia kostetulle pesulapulle ja levitä iholle. Hiero Baby Oilia vauvan kylvyn aikana. Tuotetta ei tarvitse pestä pois. Karsta: Levitä Baby Oilia hiuspohjaan ja anna vaikuttaa n. 30 minuuttia. Jos lapsella on paljon karstaa, öljyn voi jättää yön yli. Kampaa varovasti hiuspohjaan ja pese sen jälkeen pois (jos vauvalla on hiuksia) Hair & Body Shampoolla. Vauvahieronta: Baby Oil on erinomainen hierontaöljy. Öljy kannattaa lämmittää vesihauteessa kehonlämpöiseksi. Raskausarvet: Tulevat äidit voivat hieroa vatsaansa, rintoihinsa ja reisiinsä Baby Oilia ennaltaehkäisevästi. Vältä vetämästä ihoa. Psoriasis: Rasvaa Baby Oililla aamulla ja illalla. Ihon suojakuori on usein heikentynyt ihottumasta, ja iho päästää silloin ulos enemmän kosteutta kuin terve iho. Baby Oil auttaa korjaamaan, rakentamaan ja pehmentämään ihoa pitkäaikaisesti. Käytä haavaiseen ihoon Aloe Vera Barbadensista. Maskeerausmeikin poistaminen: Kaada Baby Oilia kostutettuun vanuun ja pyyhi meikki pois. Viimeistele ihollesi sopivalla kasvojenpuhdistusaineella ja Freshnererillä.

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.