Maria Åkerberg
Royal Body Cream

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
23,90 € Suos. hinta 33,50 €
23,90 € Suos. hinta 33,50 €
Variantti : 250 ml
Katso myös
Maria Åkerberg
125 ml
Tuotetiedot

Royal Body Cream on ylellinen, kiinteyttävä ja ravinteikas vartalovoide, joka sisältää Tyrniä ja Nerolin, Patsulin ja Rosmariinin vietteleviä eteerisiä öljyä, jotka antavat ihanan tuoksun. Royal Body Cream tukee ihon omia suojatoimintoja ja tekee ihostasi sametinsileän. Royal Body Cream sisältää samoja eteerisiä öljyjä kuin suosikkituotteemme Royal Body Oil, mikä tarkoittaa, että voiteessa on sama kiinteyttävä vaikutus ihoon kuin suositussa öljyssä. Voit vahvistaa tulosta käyttämällä molempia tuotteita samanaikaisesti, koska öljy ja voide vaikuttavat ihon eri kerroksilla. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 74991
Ainesosat

Aqua Purificata/Water, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Squalane, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Glycerin (Vegetable), Borago Officinalis Seed Oil, Rosa Canina (Dog Rose) Fruit Oil, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil, Xylitylglucoside, Xylitol, Xanthan Gum, Anhydroxylitol, Sodium Anisate, Glyceryl Caprylate, Sodium Levulinate, Pogostemon Cablin (Patchouli) Oil, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Oil, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Leaf/Twig Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Lactic Acid, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Farnesol*, Citral*. *Components naturally present in essential oils.

Annostus ja käyttö

Levitä päivittäin koko vartalolle paitsi kasvoille, jolle se on liian voimakas. Saat parhaan tuloksen, kun yhdistät Royal Body Oiliin. Jos tuotteita käytetään samanaikaisesti, levitä öljy ennen voidetta. Tämä yhdistelmä on täydellinen ihon kiinteyden palauttamiseen. Yhdessä ne ovat voittamattoman kiinteyttäviä ja pehmentäviä. Ne sopivat kypsälle iholle sekä raskauden tai suuren painonpudotuksen jälkeen.

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.