Clearblue
Rapid Detection Pregnancy Test

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
15,95 €
15,95 €
Variantti : 2Ct
Tuotetiedot

Clearblue Rapid Detection- raskaustesti antaa sinulle tuloksen mahdollisesti raskaudesta niin nopeasti kuin yhdessä minuutissa kun testaat sitä kun kuukautiset eivät ole tulleet. Sinun täytyy odottaa noin 3 minuuttia varmistaaksesi "ei raskaana"- tulosta. Tämä raskaustesti on kotikäyttöinen ja suuniteltu yksinkertaiseen käyttöön ja tuotteessa on hyvin laaja ja selkeä värimuutos sekä ergonominen kahva.

Tuote antaa sinulle sen luotettavuuden jota myös odotat Clearblue:lta - Tulos on jopa 99% varma siitä päivästä lähtien kun kuukautisesi ovat jääneet pois. Brittiläinen tutkimus osoitti että yhdeksän kymmenestä naisesta oli valmis maksamaan enemmän Clearblue Rapid Detection-- testistä mielummin kuin hyvin kapeasta testitikusta ( perustuu 111 naisen mielipiteeseen jotka käyttivät ja lukivat erilaisista testeistä)

- Nopea ja luotettava - "raskaus"- tulos niin nopeasti kuin minuutissa
- Suunniteltu helpoksi käyttää, ergonominen kahva ja laaja värimuutos joka kertaa, että olet onnistunut näytteen otossa.
- Luotettava - yhdeksän kymmenestä naisesta oli valmis maksamaan enemmän Clearblue Rapid Detection-- testistä mielummin kuin hyvin kapeasta testitikusta (tutkimus johon osallistua 111 naista Isossa-Britanniassa. Naiset käyttivät eri testejä ja lukivat niistä)
- Jopa 99% luotettava kuukautisten pois jäännin jälkeen
- Pitkä ja tukeva kahva josta on helppo pitää kiinni, palkittumuotoilu ((Red-dot design award 2012)
- Tuloksena + tai - merkki joita on helppo lukea
- Maailman myydyin merkki (raskaus- ja hedelmällisyystestit kotikäyttöön, perustuu kansainvälisiin jälleenmyyjiin ja tietoihin lähes 20 maasta)

Tuotenumero: 44719

Katso lisää vastaavia kuin Rapid Detection Pregnancy Test

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.