Clearblue
Rapid Detection Pregnancy Test

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
16,95 €
16,95 €
Valinta : 2Ct
Tuotetiedot

Clearblue Rapid Detection- raskaustesti antaa sinulle tuloksen mahdollisesti raskaudesta niin nopeasti kuin yhdessä minuutissa kun testaat sitä kun kuukautiset eivät ole tulleet. Sinun täytyy odottaa noin 3 minuuttia varmistaaksesi "ei raskaana"- tulosta. Tämä raskaustesti on kotikäyttöinen ja suuniteltu yksinkertaiseen käyttöön ja tuotteessa on hyvin laaja ja selkeä värimuutos sekä ergonominen kahva.

Tuote antaa sinulle sen luotettavuuden jota myös odotat Clearblue:lta - Tulos on jopa 99% varma siitä päivästä lähtien kun kuukautisesi ovat jääneet pois. Brittiläinen tutkimus osoitti että yhdeksän kymmenestä naisesta oli valmis maksamaan enemmän Clearblue Rapid Detection-- testistä mielummin kuin hyvin kapeasta testitikusta ( perustuu 111 naisen mielipiteeseen jotka käyttivät ja lukivat erilaisista testeistä)

- Nopea ja luotettava - "raskaus"- tulos niin nopeasti kuin minuutissa
- Suunniteltu helpoksi käyttää, ergonominen kahva ja laaja värimuutos joka kertaa, että olet onnistunut näytteen otossa.
- Luotettava - yhdeksän kymmenestä naisesta oli valmis maksamaan enemmän Clearblue Rapid Detection-- testistä mielummin kuin hyvin kapeasta testitikusta (tutkimus johon osallistua 111 naista Isossa-Britanniassa. Naiset käyttivät eri testejä ja lukivat niistä)
- Jopa 99% luotettava kuukautisten pois jäännin jälkeen
- Pitkä ja tukeva kahva josta on helppo pitää kiinni, palkittumuotoilu ((Red-dot design award 2012)
- Tuloksena + tai - merkki joita on helppo lukea
- Maailman myydyin merkki (raskaus- ja hedelmällisyystestit kotikäyttöön, perustuu kansainvälisiin jälleenmyyjiin ja tietoihin lähes 20 maasta)

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.