Clearblue
Digital Ovulation Test

(1 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : 10Ct
Tuotetiedot

Helposti luettava Clearblue Digital ovulaatiotesti kertoo luotettavasti sinun kaksi hedelmällisintä päivää jokaisen kierroksen aikana niin, että voit maksimoida mahdollisuutesi tulla raskaaksi luonnollista kautta. Jokaisen kierroksen aikana on vain muutama päivä, jolloin nainen voi tulla raskaaksi - päivää ennen ovulaatiota ja ovulaation aikana. Kierrokset vaihtelevat ja se tekee ajoittamisesta vaikeaa, mikä tarkoittaa myös, että puolet kaikista naisista yrittää tulla raskaaksi väärän aikaan kierroksen aikana.

Tämä yksinkertainen virtsatesti antaa jopa 99% luotettavan tiedon havaitsemaan milloin hedelmällisyyshormoni on kasvanut (luteinisoiva hormoni) 24-36 tuntia ennen ovulaatiota. Selkeä hymynaama-merkki kertaa digitaalisella näytöllä, milloin sinun LH- kasvu on näkyvää jolloin tiedät, milloin tuleva päivä on sellainen jolloin on suuri mahdollisuus tulla raskaaksi. Naisilla kierrokset vaihtelevat, joten voi olla vaikeaa luotettavasti identifioida, milloin nuo kaksi hedelmällistä päivää ovat ja, milloin on suurin mahdollisuus tulla raskaaksi. 10-testin paketti antaa sinulle suuremman mahdollisuuden tutkia sinun hedelmällisimmät päiväsi.

- Näyttää sinun kaksi hedelmällisintä päivää, jolloin voit maksimoida mahdollisuutesi tulla raskaaksi luonnollisella tavalla
- Yli 99% luotettavuus joka kertaa luteinisoivan horminin kasvusta
- Helppo lukea - ainoa tuotemerkki joka näyttää tuloksen digitaalisella näytällä "hymynaama"-merkin kanssa
- Helppo käyttää verrattuna kapeisiin testipuikkoihin - Brittiläine testi osoitti että 7 kymmnestä naisista sanoi, että kapeat testipuikot olivat hankalia käyttää (111 naista jotka käyttivät näitä tuotteita ja lukivat erilaisista testeistä)
- Clearblue - Kaksi kertaa niin luotettava kuin kalenteri (Verrattuna yksinkertaiseen kalenterimetodiin, LH-kasvu näkyy paremmin)

Käyttö:
Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä. Ennen kuin virtsa koskettaa tukkia, on testin oltava pidikkeessä.

Tuotenumero: 44723

Katso lisää vastaavia kuin Digital Ovulation Test

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut