OFRA Cosmetics
Foaming Vitamin C Cleanser

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
21,50 €
21,50 €
Variantti : 150 ml
Tuotetiedot

OFRA Cosmetics Foaming Vitamin C Cleanser on vaahtoava puhdistusaine kasvoille. Puhdistusvaahto tasapainottaa ihon talintuotantoa ja poistaa iholta meikkijäämät ja epäpuhtaudet. Puhdistusvaahdon C-vitamiinia sisältävä koostumus taistelee pigmenttimuutoksia vastaan ja ennaltaehkäisee epäpuhtauksia.

  • Puhdistusvaahto epäpuhtaalle iholle ja sekaiholle

  • Vegaaninen koostumus

Koko: 150 ml

Käyttö

Levitä puhdistusvaahtoa kuiville kasvoille pyörivin liikkein ja huuhtele lämpimällä vedellä. Voidaan käyttää aamuin illoin.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Tuotenumero: 46573
Ainesosat

Citric Acid,Sodium Laureth Sulfate,Decyl Glucoside,Fragrance,Deionized Water,Cocoamidopropyl Betaine,Penthenol,Propylene Glycol (And) Diazolidinyl Urea (And) Phenoxyethanol (And) Ethylhexyglycerin,Octylmethyl Cyclopentasiloxane,Fd & C Color

Katso lisää vastaavia kuin Foaming Vitamin C Cleanser

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.