Biotherm
Waterlover Hydrating Sun Milk

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
26,90 € * Suos. hinta 30,50 €
26,90 € * Suos. hinta 30,50 €
Variantti : SPF 30 200 ml
Katso myös
Biotherm
200 ml
Tuotetiedot

Biotherm Waterlover Hydrating Sun Milk SPF30 on aurinkovoide kestävässä paperipohjaisessa putkessa. Voidaan käyttää sekä kasvoille että vartalolle. Koko perheelle ja sopii kaikille ihotyypeille. Suojaa tehokkaasti auringolta (UVA & UVB) samalla kun se kosteuttaa ihoa. Koostumus imeytyy nopeasti ihoon jättämättä valkoisia jälkiä. Sisältää sitrusuutteen tuoksun.

Milloin minun tulee käyttää Waterlover Hydrating Sunmilk SPF30:a?

1. Levitä Waterlover Hydrating Sunmilkiä 20 minuuttia ennen aurinkoon menoa. 

2. Levitä uusi kerros säännöllisin väliajoin (vähintään kahden tunnin välein) säilyttääksesi hyvän suojan auringolta – varsinkin jos olet uinut, hikoillut tai kuivannut itseäsi pyyhkeellä.

 

Kuinka käytän Waterlover Hydrating Sunmilk SPF30 -voidetta?

1.   Vältä oleskelua auringossa, kun se on voimakkainta. 

2. Vältä aurinkovoiteen levittämistä silmän ympärille. Jos tuotetta joutuu silmään, huuhtele välittömästi runsaalla vedellä.

Toista aurinkovoidetta kaksi kertaa. ajat! Saat paremman suojan, jos voitele itsesi välillä; kävelee noin 20 minuutin välein ennen kuin lähdet ulos aurinkoon. Se vähentää aurinkovoidetta ja varmistaa, että on vähemmän vaikeapääsyisiä paikkoja, joita aurinkovoide ei peitä. Pyydä jotakuta auttamaan sinua voitelemaan selkäsi.

Tuotenumero: 89407

Katso lisää vastaavia kuin Waterlover Hydrating Sun Milk

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.