Lancaster
Sun Care Face & Body

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
25,90 € Suos. hinta 49,50 €
25,90 € Suos. hinta 49,50 €
Variantti : Sun Protective Water SPF30 150 ml
Katso myös
Lancaster
50 ml
Tuotetiedot

Ajattele, voisitko saada suoja auringolta huomaamatta, että sinulla on jotain päälläsi; ihoa ollenkaan? Sun Protective Water SPF 30 antaa sinulle laajimman aurinkosuojan – kattaa 100 % auringon spektristä* – ja nyt korjaa jopa olemassa olevat aurinkovauriot iho. Tämä uskomattoman kevyt, raikas ja ohut koostumus ei ole vain puhdas ja ympäristöystävällinen, vaan myös tarjoaa; iholle terve, kultainen hehku kaksinkertaisesti niinå nopeasti kuin olisit auringossa** – täysin huomaamatta iholle.

Aurinkosuojavoidemme, joka ei tee ihoa rasvaiseksi, voi myös sovellettu märkä iho. Se imeytyy nopeasti, on näkymätön päällä ihoa ja tekee ihosta erittäin kosteutetun. Lisäksi siinä on ihana tuoksu, joka tuo mieleen Välimeren rannikon. 

 

* Mikään aurinkosuojatuote ei voi tarjota täydellistä suojaa auringonsäteiltä. Pitkäaikainen oleskelu auringossa voi olla vaarallista terveydelle.

** In vitro -testi Tan Activator Complexista Sun Beauty -sarjassa.

Tuotenumero: 102576

Katso lisää vastaavia kuin Sun Care Face & Body

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.