Whamisa Skincare
Whamisa Organic Sun Cream SPF14

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta :
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Whamisa Organic Sun Cream SPF14 -aurinkovoiteen luonnosta peräisin olevan sinkkioksidi heijastaa haitalliset auringon UVA- ja UVB-säteet iholta auringon säteet ilman kemiallisia aurinkosuoja-aineita. Aurinkovoiteen sisältämät aloe vera, riisiuute, rypäleiden siemenet ja avokadoöljy sekä muut fermentoidut ainesosat auttavat ehkäisemään ihoärsytystä ja tuomaan iholle suojaa ympäristön haitallisilta vaikutuksilta.

Ainesosien fermentoiti pilkkoo raaka-aineet iholle helpommin imeytyviksi sekä tekee niistä antioksidanttipitoisempia ja entistä ravinteikkaampia. Käymisprosessissa syntyy myös muita iholle hyvää tekeviä ainesosia kuten esimerkiksi aminohappoja ja peptidejä.

  • Luonnonmukainen aurinkosuoja kasvoille
  • Ei sisällä kemiallisia aurinkosuoja-aineita
  • Fysikaalinen suoja
  • Kaikille ihotyypeille

Koko: 60 g

Käyttö

Ravista aurinkovoiteen pakkausta ennen tuotteen käyttöä. Levitä aurinkovoidetta vähän kerrallaan kasvojen ja vartalon iholle. Lisää noin tunnin välein oleskellessasi auringossa. Tuotteen sisältämä fysikaalinen suoja saattaa jäädä ihon pinnalle valkoisena, mutta se häviää, kun tuotteen hieroo iholle tasaisesti. Jos iho on hyvin kuiva, kannattaa se kosteuttaa hyvin ennen aurinkovoiteen levitystä.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.