Whamisa Skincare
Whamisa Organic Sun Cream SPF50

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Variantti :
Tuotetiedot

Whamisa Organic Sun Cream SPF50 -aurinkovoiteen koostumus hyödyntää luonnosta peräisin olevaa sinkkidioksidia, joka auttaa heijastamaan iholta haitalliset auringon UVA- ja UVB-säteet ilman kemiallisia suodattimia. Aurinkovoide sisältää aloe verasta, riisiuutteesta, ryoäleiden siemenistä, oliivista ja avokadoöljystä peräisin olevia fermentoituja ainesosia, jotka tuovat iholle suojaa ympäristön haitallisilta vaikutuksilta ja auttavat ehkäisemään ihoärsytystä.

Fermentoituprosessissa aktiiviaineet pilkotaan iholle helpommin imeytyviksi. Samalla käymisprosessi synnyttää iholle hyöydyllisiä ainesosia kuten aminohappoja ja peptidejä. Fermentoidut ainesosat sisältävät myös fermentoimattomia ainesosia korkemman antioksidanttipitoisuuden.

  • Aurinkovoide kaikille ihotyypeille
  • SPF 50

Koko: 60 g

Käyttö

Ravista aurinkovoiteen pakkausta ennen tuotteen käyttöä. Levitä aurinkovoidetta vähän kerrallaan kasvojen ja vartalon iholle. Lisää noin tunnin välein oleskellessasi auringossa. Tuotteen sisältämä fysikaalinen suoja saattaa jäädä ihon pinnalle valkoisena, mutta se häviää, kun tuotteen hieroo iholle tasaisesti. Jos iho on hyvin kuiva, kannattaa se kosteuttaa hyvin ennen aurinkovoiteen levitystä.

Katso lisää vastaavia kuin Whamisa Organic Sun Cream SPF50

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.