Ida Warg
Self-Tanning Face Lotion

(2 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
12,90 € Suos. hinta 17,50 €
12,90 € Suos. hinta 17,50 €
Variantti : 50 ml
Tuotetiedot

Itseruskettava voide, jolla saat kauniin auringon suuteleman vaikutelman iholle vain 3 tunnissa. Tuotteen vaikuttava aine on luonnollinen sokeri (DHA) eikä se sisällä atsovärejä. Voiteen koostumus on suunniteltu erityisesti kasvojen herkälle iholle, eikä se tuki ihohuokosia. Saat upean ja raikkaan rusketuksen vuoden ympäri. Ei sisällä hajusteita. Sopii kaikille ihonsävyille. Kosteuttaa ihoa jopa 48 tunnin ajan. 100% vegaaninen!

  • Itseruskettava voide kasvoille
  • Hajusteeton
  • Vegaaninen

Tuotenumero: 53258
Ainesosat

Aqua (water)Cetearyl Isononanoate, Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Glycerin, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Propanediol, Dihydroxyacetone, Hydroxyethylcellulose, Saccharide Isomerate, Cocamidopropyl Betaine, Gluconolactone, PEG-40 hydrogenated castor Oil, Caprylyl Glycol, Dimethyl Isosorbide, Erythrulose, Sodium Bisulfite, Sucrose Laurate, Citric Acid, Phenoxyethanol

Katso lisää vastaavia kuin Self-Tanning Face Lotion

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut