Australian Glow
Self-Tan Drops with Kakadu Plum

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
22,50 €
22,50 €
Variantti : Dark 30 ml
Tuotetiedot

Släpp kaikki, toistaiseksi Australian Glows kosteuttavat rusketustipat ovat täällä. Kakadu-luumulla rikastettuna loput tippaa voi lisätä suosikkivoiteeseesi, seerumiisi, öljyihisi tai vartaloemulsioisi saadaksesi rakennettavan ja luonnollisen rusketuksen. Sekoita helposti ja levitäå puhdas, kuiva iho. Mitä enemmän pisaroita lisätään, sitä syvempi rusketus - aurinkoa ei tarvita. Saatavana myös tummina.

 

  • Rikkastettu luomu- ja luonnollisilla ainesosilla
  • Ympäristöystävällinen pakkaus
  • Å kosteuttava koostumus
  • Nopeasti kuivuva koostumus
  • Vegaaninen koostumus
  • Tuoksuton ja joustamaton
  • Ei oranssin sävyjä< /li>


Satuttaa; här:
Levitä 1-2 tippaa suosikkikosteusvoiteeseesi, seerumiisi, öljyihisi tai vartalovoidellesi. Sekoita ja levitä på puhdas, kuiva iho. Mitä enemmän tippoja lisätään, sitä syvempi rusketus. Pese kädet levityksen jälkeen.

Huomaa:
Tämä tuote ei sisällä aurinkosuojakerrointa eikä suojaa UV-säteiltä. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Jos tuotetta on nielty, ota välittömästi yhteys lääkäriin. Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä kosketusta ögoniin. Jos tuotetta joutuu iholle, huuhtele huolellisesti runsaalla vedellä. Hakeudu lääkärin hoitoon, jos ärsytystä ilmenee. Säilytä viileässä ja poissa suorasta auringonvalosta.

Tuotenumero: 96983
Ainesosat

Aloe Barbadensis (Aloe Vera) leaf juice#, Aqua, Dihydroxyacetone*, Erythrulose*, Dimethyl Isosorbide, Glycerin^, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil* Lycium barbarum (Goji Berry) Fruit Extract^, Sodium Hyaluronate, Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil*, Cocos Nucifera (coconut) Oil*, Persea Gratissima (Avocado) Oil*, Terminalia Ferdinandiana (Kakadu Plum) Fruit Extract*, D-Panthenol, Caffeine, Saccharum Officinarum (Sugarcane) Extract*, Tocopherol, Ascorbic acid, Hydroxyethylcellulose, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Metabisulfite, Maltodextrin#, Potassium Sorbate*, Parfum*, Sodium hydroxide, Citric acid

Katso lisää vastaavia kuin Self-Tan Drops with Kakadu Plum

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.