Bondi Sands
Everyday Gradual Tanning Milk

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
14,95 €
14,95 €
Variantti : 375 ml
Tuotetiedot

Merta, hiekkaa ja aurinkoa Australian tyyliin. Saat iholle ympärivuotista hehkua innovatiivisella, asteittain ruskettavalla, päivittäiseen käyttöön tarkoitetulla Bondi Sands -emulsiolla.  Tuote sisältää aloe veraa ja E-vitamiinia, jotka hoitavat ihoa ja saavat sen hehkumaan. Emulsio levittyy helposti ja antaa kestävän rusketuksen.

Tuotenumero: 86066
Annostus ja käyttö

Vaihe 1: Saat tasaisen kauniin rusketuksen, kun ihosi on puhdas ja kuiva ennen tuotteen käyttöä. Vaihe 2: Levitä asteittain ruskettavaa, päivittäiseen käyttöön tarkoitettua Bondi Sands -emulsiota tasaisesti iholle pyörivin liikkein. Anna kuivua ennen kuin pukeudut. Vaihe 3: Käyttämällä tuotetta päivittäin saat ympärivuotisen, hehkuvan rusketuksen. Pese kädet tuotteen käytön jälkeen. KAKSIVAIKUTTEINEN Innovatiivinen, kaksivaikutteinen asteittain ruskettava Bondi Sands -rusketusvaahto antaa syvän ja kestävän luonnollisen näköisen rusketuksen ja kosteuttaa ihoa jokaisella käyttökerralla.

Katso lisää vastaavia kuin Everyday Gradual Tanning Milk

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.