Clarins
Radiance-Plus Golden Glow Booster Body

(1 Arvostelut)
Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Lahja sinulle
39,95 €
39,95 €
Variantti : 30 ml
Kampanja

Ylellinen kesälahja 2 Clarins-aurinkotuotteen ost. yht. Arvo: 38€

Tuotetiedot

Tiivistetyt itseruskettavat tipat vartalolle luovat iholle tasaista ja räätälöitävää hehkua ja päivetystä. Tipat on helppo sekoittaa tavalliseen kosteuttavaan vartalotuotteeseen, ja päivetys vahvistuu päivä päivältä. Älä käytä tuotetta yksinään! Tuoksuton. Ei jätä raitoja tai kuivata ihoa. Koostumus sisältää 99 % luonnollisia ainesosia ja itseruskettavan yhdisteen, jonka DHA ja erytruloosi saavat yhdessä aikaan luonnollisen, tasaisen ja pitkäkestoisen hehkun ja päivetyksen. Aloe vera -uute kosteuttaa ihoa. ● Räätälöitävä voimakkuus ● Tuoksuton ● Yhdistetään tavalliseen ihonhoitorutiiniin

Tuotenumero: 89947
Ainesosat

AQUA/WATER/EAU, DIHYDROXYACETONE, ALCOHOL, GLYCERIN, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, ERYTHRULOSE, XANTHAN GUM, CARAMEL, CITRIC ACID, ETHYLENE BRASSYLATE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE. [S2848A] *Please be aware that ingredient lists may change or vary from time to time. Please refer to the ingredient list on the product package you receive for the most up to date list of ingredients.

Annostus ja käyttö

Lisää 4–6 tippaa Clarinsin kosteuttavaan vartalovoiteeseen ja sekoita kämmenellä. Levitä tasaisesti vartalolle. Tätä tuotetta ei saa käyttää yksinään! Pese kädet saippualla käytön jälkeen.

Katso lisää vastaavia kuin Radiance-Plus Golden Glow Booster Body

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut