James Read
Gradual Tan

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
41,95 €
41,95 €
Valinta : Coconut Melting Tanning Balm 150 ml
Tuotetiedot

Innovaatio itseruskettavien joukossa: James Read Coconut Melting Tanning Balm. Täyteläinen itseruskettava voide sulaa iholle lämmön vaikutuksesta ja levittyy iholle pehmeästi. Sekä vartalolle että kasvoille sopiva itseruskettava voide kosteuttaa ihoa ja edistää kauniin, pitkäkestoisen rusketuksen syntyä. TanTone Technology -teknologian ansiosta rusketuksesta tulee erityisen luonnollinen ja tasainen.

  • Itseruskettava balmi, joka sulaa iholle

  • Kosteuttava koostumus

  • Jopa 5 päivää kestävä lopputulos

Koko: 150 ml

Käyttö

Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi kuori ja kosteuta iho 24 tuntia ennen itseruskettavan käyttöä. Sekoita spaattelilla itseruskettava voide. Voide pehmenee sekoituksen myötä. Kun itseruskettava voide on tarpeeksi pehmeää, levitä sitä pyörivin liikkein iholle. Halutessasi voit käyttää suojakinnasta. Anna itseruskettavan voiteen imeytyä iholle ja vältä ihon kastelua seuraavan 8 tunnin ajan.

Huom. Säilytä avattua itseruskettavaa voidetta jääkaapissa ja aloita tuotteen käyttö aina sekoittamalla.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

C12-15 Alkyl Benzoate,Parfum (Fragrance),Cocos Nucifera (Coconut) Oil,Coumarin,Cinnamal,Dihydroxyacetone,Cinnamyl Alcohol,Laureth-4,Dimethyl Isosorbide,Hydrogenated Coconut Oil,Glyceryl Caprylate,Aqua/Water/Eau,Octyldodeceth-25,Glyceryl Undecylenate,PEG-8 Caprylic/Capric Glycerides

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.