Ihonhoito

Aurinkopuuterit ja itseruskettajat

Kukapa ei haluaisi olla kauniisti päivettynyt ympäri vuoden! Itseruskettavilla tuotteilla sekä välittömästi kasvoille sävyä antavilla ja kasvonpiirteitä muotoilevilla aurinkopuutereilla saat aikaan ihollesi terveen näköisen, päivettyneen hehkun. Kaiken lisäksi purkkirusketus on terveellisempää kuin luonnollinen rusketus eikä se vanhenna ihoa. Valikoimastamme löydät itseruskettavat ja aurinkopuuterit jokaiseen tarpeeseen, halusit sitten kevyen päivetyksen tai kahden viikon etelänloman vertaisen rusketuksen.

Itseruskettavia tuotteita löytyy monilla erilaisilla koostumuksilla. Haluatko raikkaan geelin, kevyen emulsion, kosteuttavan voiteen, helppokäyttöisen naamion vai trendikkään vaahdon? Minkä tahansa valitsetkin, valmistele iho sitä varten huolella saadaksesi kauniin lopputuloksen. Kun puhdistat ja kuorit ihosi ennen itseruskettavan voiteen levittämistä, tulee väristä tasaisen kaunis. Kiinnitä erityistä huomiota kasvoilla hiusrajaan, kulmakarvoihin ja kaulaan. Jos olet vaaleahiuksinen, suojaa hiusraja pannalla tai kosteusvoiteella. Vältä levittämästä itseruskettavaa tuotetta kulmakarvoihin ja suojaa ne esimerkiksi voiteella. Jos ihosi on hyvin kuiva, voi sillä käyttää kosteusnaamiota ennen itseruskettavaa voidetta. Voit myös kokeilla sekoittaa itseruskettajaa kosteusvoiteeseen, jos haluat vain kevyen päivetyksen.

Saatavilla on niin asteittain päivettäviä kuin intensiivisenkin sävyn antavia itseruskettajia. Lopputulokseen vaikuttaa myös ihon oma luonnollinen pohjasävy, joka voi olla lämpimän kellertävä tai kylmän sinipohjainen ja punertava. Modernit itseruskettavat voiteet hyödyntävät korkealuokkaisia raaka-aineita, joilla lopputulos on enää nykyään harvoin oranssi. Suosituin itseruskettava aktiiviaine on ihon pintakerroksen värjääjä DHA eli dihydroksiasetoni, joka reagoi ihon aminohappojen kanssa ja antaa iholle usein kellertävän värisävyn. Moniin tuotteisiin lisätään myös sokerijohdannaista, erytroloosia, joka puolestaan tuo punertavan värisävyn. Näiden yhdistäminen takaa luonnollisen kauniin lopputuloksen ilman auringon haitallista UV-säteilyä.

Itseruskettava väri ei säily ikuisesti, koska se värjää ainoastaan ihon pintakerroksen. Väri vaalenee tavallisesti keskimäärin viikossa. Ihon kuoriminen nopeuttaa itseruskettavalla tuotteella saavutetun sävyn haalistumista, mutta itseruskettavia tuotteita levittäessä kannattaa silti olla huolellinen, jotta lopputuloksesta tulee tasainen.

Aurinkopuuteri on astetta vaivattomampi ratkaisu, jolla luot hetkessä päivettyneen ilmeen kasvoillesi tai korostat kasvonpiirteitäsi. Voit sipaista aurinkopuuteria isolla siveltimellä koko kasvoille tai sipaista sitä hiusrajaan, ohimoille, poskipäiden ja leuan alle korostaen kasvojesi kauniita piirteitä. Aurinkopuuteri antaa kasvoille heleän ja päivettyneen lookin ja on must tuote kesämeikissä!

Löydät monipuolisesta tuotevalikoimastamme itseruskettavia tuotteita monila suosituilta tuotemerkeiltä kuten esimerkiksi St. Tropez, Vita Liberata ja Cocoa Brown. Tutustu myös vartalon iholle tarkoitettuihin itseruskettajiin!

Suodata