St.Tropez
Luxe Tonic

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
38,50 €
38,50 €
Variantti : Tan Drops 30 ml
Katso myös
Tuotetiedot

Self Tan Tonic Drops ovat St. Tropezin uudet 5 in 1 Glow Drops -tuotteet, joissa on ihonhoitoetuja, joiden avulla voit mukauttaa hehkuasi samalla kun ne auttavat täyttämään, tasoittamaan hienoja juonteita ja antamaan sinulle upean hehkun. Itseruskettavaa voidetta voi levittää suoraan iholle tai sekoittaa kosteusvoiteen kanssa päivällä tai yöllä. Lisää pisaroita antaa syvemmän värin.

Ominaisuudet: Sopeudu omaan hehkuisi, useampi tippa antaa syvemmän hehkun. 97 % luonnollisia ainesosia ja 100 % kasvipohjaisia ​​ihonhoito- ja itseruskettavia ainesosia. Lisätty ihoa hoitavia ainesosia, jotka antavat ihanan hehkun.

Kosteuttaa, täyttää, suojaa ja tasoittaa juonteita ja ryppyjä. Levitä suoraan iholle tai sekoita kosteusvoiteen kanssa. On ihanan mieto tuoksu. 

Tuotenumero: 111941
Annostus ja käyttö

Käyttää:

Vaihe 1: Kuori
Suosittelemme ihon kuorimista 24 tuntia ennen itserusketuksen levittämistä.
Tämä auttaa poistamaan kuolleita ihosoluja ja kuivia laastareita, jotka voivat imeä ylimääräisen rusketuksen ja luoda epätasaisen tuloksen.
Vaihe 2: Kosteus
Ennen itserusketuksen levittämistä sinun tulee kostuttaa iho kosteusvoiteella kuiville alueille, kuten käsiin, kyynärpäihin, polviin ja jalkoihin.
Vaihe 3: Käytä laitetta märkänä
Levityskinnas on avain tasaiseen lopputulokseen ilman raitoja ja suojia.
Työskentele jaloista ylöspäin pyörivin liikkein sulautuaksesi.

Katso lisää vastaavia kuin Luxe Tonic

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.