St.Tropez
Gradual Tan Tinted Bronzing Moisturiser + Primer

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 7,50 €

30,00 € 37,50 €

Säästät 7,50 €

30,00 € 37,50 €

Variantti : 50 ml
Tuotetiedot

St. Tropez Gradual Tan Tinted Everyday Moisturiser + Primer

St. Tropez Gradual Tan Tinted Everyday Moisturiser + Primer on monivaikutteinen itseruskettaja, joka luo iholle välittömästi kauniin, kullanhehkuisen sävyn. Tahmaamattoman itseruskettavan voiteen kosteuttava ja ravitseva koostumus sopii täydellisesti käytettäväksi yksinään tai pohjustamassa kasvot ennen meikkausta. Itseruskettava voide auttaa tasoittamaan ihon pintaa sekä häivyttämään ihohuokosia ja muita ihon epätasaisuuksia.

Ihonsävyä välittömästi tasoittava itseruskettava voide saa samean ja sävyneen ihon näyttämään välittömästi virkeämmältä. Itseruskettava voide luo kasvoille luonnolliselta näyttävän rusketuksen 4-8 tunnissa. Sävyn tummuutta on mahdollista lisätä käyttämällä tuotetta peräkkäisinä päivinä. Sävy häivyttyy iholta kauniin tasaisesti.

  • Sävytetty itseruskettaja kasvoille
  • Kosteuttava koostumus
  • Vegaaninen tuote
  • 100% luonnonmuksiset rusketusaineet
  • Ei sisällä ihohuokosia tukkivia ainesosia

Koko: 50 ml

Käyttö

Levitä itseruskettavaa voidetta puhtaalle ja kuivalle kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle hiusrajaa ja kulmakarvoja välttäen. Odota, kunnes tuote on imeytynyt ennen kuin levität meikkipohjan. Pese kädet tuotteen levityksen jälkeen. Annan itseruskettajan vaikuttaa 4-8 tuntia ennen kuin peset sen pois iholta. Käytä itseruskettajaa päivittäin tai aina tarvittaessa ja kuori kasvojen ihoa säännöllisesti.

Katso lisää vastaavia kuin Gradual Tan Tinted Bronzing Moisturiser + Primer

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.