St.Tropez
Everyday Gradual Tan Tinted

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
24,50 €
24,50 €
Variantti : Body Lotion 200 ml
Tuotetiedot

St. Tropez Everyday Tinted Body Lotion on kevyt, kosteuttava voide, joka antaa vähitellen väriä. Ohjausväri antaa sinulle välittömän kultaisen ja raikkaan hehkun. Tuotetta voidaan käyttää päivittäin, kunnes haluttu väri on saavutettu.

Sopii kaikille ihon sävyille ja sitä voidaan käyttää koko vartalolle. Suosittelemme tuotteen levittämistä käsineillä, jotta vältetään värin muodostuminen kämmenissä ja saavutetaan paras mahdollinen tulos.

Sisältää Hydroglow Complexia, joka kosteuttaa ihoa jopa 48 tuntia. St.Tropez on kehittänyt Aromaguardin, joka on uraauurtava teknologia hajuttomaan itserusketukseen. Se vähentää itseruskettavaa hajua jopa 70 %.

Tuotenumero: 115476
Annostus ja käyttö

Varmista, että iho on puhdas ja että karvojen poisto ja kuorinta on tehty 24 tuntia ennen käyttöä. Levitä pieni määrä kosteusvoidetta kuiville ihoalueille, kuten kyynärpäille, käsiin, polville ja rystysille ennen käyttöä tasaisen tuloksen saavuttamiseksi.

Katso lisää vastaavia kuin Everyday Gradual Tan Tinted

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.