Vita Liberata
Invisi Foaming Tan Water Medium/Dark

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 200 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Vita Liberata Invisi Foaming Tan Water Medium/Dark

Vita Liberata Invisi Foaming Tan Water on jotain täysin uutta! Kirkas, itseruskettava vaahto tuo iholle luonnollisen, kauniin paahteisen värin ja sen levittäminen on helpompaa kuin koskaan. Mielenkiintoinen vedestä vaahdoksi muuttuva koostumus ei sotke vaatteita tai tahraa lakanoita, vaan antaa tasaisen rusketuksen joka kestää jopa 7 päivän ajan.

Vita Liberatan kehittämä Advoganic TM -teknologia mahdollistaa pitkäkestoisen, anti-age-vaikutteisen kosteutuksen koko vartalon iholle. Lukuisat luomutuotetut, luonnolliset kasviuutteet kosteuttavat ihoa tehokkaasti ja saavat rusketuksen näyttämään entistä paremmalta. Kuuluisa Odour Remove™ Technology -teknologia tekee itseruskettavan levittämisestä lähes tuoksuttoman kokemuksen. Nopeasti kuivuva itseruskettava vaahto sopii kaikille ihotyypeille ja rusketus kehittyy 4-8 tunnin kuluessa levityksestä.

  • Kirkas itseruskettava vaahto
  • Sävy: Medium/Dark
  • Kuivuu nopeasti
  • Tahraamaton koostumus
  • Rusketus kehittyy 4-8 tunnin aikana levityksestä
  • Rusketus kestää iholla jopa 7 päivää

Koko: 200 ml

Käyttö

Kuori vartalon iho huolellisesti, mutta älä levitä iholle kosteusvoidetta ennen itseruskettavan käyttöä. Käytä itseruskettavan vaahdon kanssa rusketuskinnasta. Levitä vaahto kintaan avulla pyörivin liikkein vartalon iholle. Anna vaikuttaa vähintään 4-8 tunnin ajan ja huuhtele.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.