Clarins
Extra-Firming Yeux

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 10,99 €

43,96 € 54,95 €

Säästät 10,99 €

43,96 € 54,95 €

Valinta : 15 ml
Tuotetiedot

Clarins Extra-Firming Eye Serum on tehokkaasti kiinteyttävä silmänympärysseerumi aikuiselle iholle. Silmänympärysseerumi taistelee silmien alueen turvotusta, tummuutta ja ryppyjä vastaan ja saa ilmeen näyttämään pirteämmältä. Seerumin miellyttävä koostumus levittyy iholle notkeasti ja helposti ja ravitsee herkkää silmänympärysihoa täyteläisen balsamin tavoin.

Extra-Firming Eye Serum -silmänympärysseerumi tukee ihon nuorekkuuteen vaikuttavien fibroplastien tuotantoa ja ihon kiinteyteen vaikuttavan kollageenin tuotantoa. Välittömästi kiinteyttävä vaikutus saadaan aikaan kauran sokeriyhdisteiden ihon pinnalle muodostamasta "verkosta", joka saa ihon näyttämään välittömästi kiinteämmältä. Hevoskastanja ja kofeiini auttavat häivyttämään silmänympärysalueen turvotusta ja glyseriini estää arvokasta kosteutta haihtumasta ohuelta iholta.

  • Kiinteyttävä silmänympärysseerumi

  • Auttaa häivyttämään turvotusta, tummuutta ja uurteita

  • Sopii aikuiselle iholle

Koko: 15 ml

Käyttö

Annostele pieni määrä seerumia toiseen nimettömään ja lämmitä se hieromalla molempia nimettömiä yhteen. Painele seerumi silmänympärysiholle hellästi. Aloita sisänurkasta ja etene kohti ulkonurkkaa ja vie seerumi ylös kulmaluulle saakka.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.