Babor
Skinovage Purfiying

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
55,50 €
55,50 €
Variantti : Mask 50 ml
Kampanja

Baborin yli 39€ arvoisen oston yhteydessä, saat tämän mahtavan ampulli-setin (3kpl) kaupan päälle. Arvo 9,90€.

Tuotetiedot

Babor Skinovage Purifying Mask on tehokkaasti puhdistava kasvonaamio, joka auttaa vähentämäänihon liiallista talia ja rauhoittamaan ihoa. Erityisesti epäpuhtaalle iholle sopiva puhdistava kasvonaamio kirkastaa ihoa ja tekee siitä mattaisemman.

Kasvonaamio sisältää korteuutetta ja savea, jotka auttavat vähentämään epäpuhtauksia ja imemään iholta liiallista talia. Samalla salisyylihappo auttaa ehkäisemään uusien epäpuhtauksien muodostumista. Naamion kasviperäiset kantasolut auttavat ehkäisemään ihon ennenaikaista, ympäristön aikaansaamaa ikääntymistä OsmoTec-teknologian tuodessa iholle kosteutta.

  • Puhdistava ja rauhoittava kasvonaamio

  • Sopii erityisesti epäpuhtaalle iholle

  • Osa Skinovage -tuotelinjaa

Koko: 50 ml

Käyttö

Levitä tasainen kerros kasvonaamiota puhtaalle kasvojen iholle ja anna sen vaikuttaa 10-15 minuuttia. Huuhtele iho puhtaaksi haalealla vedellä ja levitä kasvoille lopuksi kosteusvoidetta. Käytä naamiota 1-2 kertaa viikossa.

Ainesosat

Katso lisää vastaavia kuin Skinovage Purfiying

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.