Clinique
Blackhead Solutions

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
26,50 €
26,50 €
Valinta : Self-Heating Blackhead Extractor 20 ml
Tuotetiedot

Clinique Blackhead Solutions Self-Heating Blackhead Extractor -mustapäänaamio on tehokas apu taistelussa mustapäitä vastaan. Mustapäiden poistoon kehitetty hoitotuote muodostaa veden kanssa kasvoille ihoa lämmittävän pinnan, joka avaa ihohuokoset hellävaraisesti ja mahdollistaa tehokkaan syväpuhdistuksen. Pakkauksen applikaattori hieroo ihoa poistaen epäpuhtauksia, likaa ja mustapäitä aiheuttavia tukkeumia.

Mustapäänaamion Thermal Active Technology -teknologia lämmittää ihoa, jolloin ihohuokoset avautuvat ja lika on helpompi poistaa iholta. Salisyylihappo ja glukosamiini syväpuhdistavat ihohuokosia ja ennaltaehkäisevät epäpuhtauksien syntyä. Piimaa, bambupuuteri ja hohkakivi kuorivat iholta kuollutta solukkoa ja silottavat ihon pintaa. Ihosta tulee raikkaan tuntuinen ja täydellisen puhdistettu.

  • Ihoa lämmittävä mustapäänaamio

  • Sopii kaikille ihotyypeille

  • Ennaltaehkäisee epäpuhtauksien syntyä

  • 100% hajusteeton

  • Öljytön koostumus

Koko: 20 ml

Käyttö

Levitä mustapäänaamiota kuivalle ja puhtaalle kasvojen iholle keskittyen ongelma-alueisiin. Kastele kasvot aktivoidaksesi naamion lämpenemisen. Hiero ihoa pakkauksen applikaattorin avulla 15-30 sekunnin ajan. Huuhtele.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.