Dermalogica
UltraCalming Serum Concentrate

(4 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 14,19 €

56,76 € 70,95 €

Säästät 14,19 €

56,76 € 70,95 €

Variantti : 40 ml
Osta yhdessä yllä olevan tuotteen kanssa ja hyödynnä alennus
Tuotetiedot

UltraCalming Serum Concentrate seerumi on vasta-aine ihon herkkyyteen: erittäin tehokas tehoaine, joka rauhoittaa, vahvistaa ja suojaa herkistynyttä ihoa. Kollageenia stimuloivat peptidit helpottavat stressaantunutta ja ärtynyttä ihoa ja vahvistavat sen sietokykyä. Tuotteen sisältämä ainutlaatuinen UltraCalming Complex koostuu kaura- ja kasviuutteista, jotka vaikuttavat syvällä ihossa tukahduttaen tulehduksen laukaisijoita, jotka saavat aikaan herkistymistä, polttelua ja kutinaa. Helokkiöljy, auringonkukanöljy ja avokadouutteet vahvistavat ihon omaa suojabarriääriä, ehkäisten tulevia vaurioita. Kehitetty erityisesti herkistyneelle, helposti reagoivalle ja punoittavalle iholle. 

  • Puuttuu tulehduksen laukaisijoihin alusta lähtien. 
  • Vähentää punoitusta ja vahvistaa ihon omaa suojabarriääriä.
  • Rauhoittaa tehokkaasti ympäristön tekijöiden tai hoitotoimenpiteiden ärsyttämää ihoa.

 

Käyttö

Levitä kevyin ylöspäin suuntautuvin liikkein riittävästi kasvoille ja kaulalle. Käytä aamuin illoin. Levitä päälle Barrier Repair tai iholle sopiva Dermalogica -kosteusvoide. Käytä täsmähoitona mihin tahansa vartalon alueelle vähentämään kutinaa ja punoitusta.

Ainesosat

Katso lisää vastaavia kuin UltraCalming Serum Concentrate

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut