Lumene
Nordic Girl!

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : Spot Zap! Targeted Gel 10 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Lumene Nordic Girl! Spot Zap! Targeted Gel -täsmägeeli on kehitetty hoitamaan nuoren ihon epäpuhtauksia. Yöllä käytettävä väritön täsmätuote auttaa säännöllisellä käytöllä häivyttämään iholle kohonneita finnejä.

Lumene Nordic Girl! -ihonhoitotuotteet on kehitetty erityisesti nuorelle iholle. Ihon hehkua ja raikkautta korostavat ihonhoitotuotteet muodostavat ihonhoitorutiinin, joka koostuu syväpuhdistavista, punoitusta neutralisoivista ja ihon kiiltetyä taltuttavista tuotteista.

  • 100% vegaaninen

  • Täsmähoito epäpuhtauksille

Koko: 10 ml

Käyttö

Lecitä sormenpäällä pieni määrä täsmägeeliä puhdistetulle iholle yksittäisten epäpuhtauksien päälle ja anna sen vaikuttaa yön yli.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Aqua (Water),Glycerin,Butylene Glycol,Phenoxyethanol,Alcohol Denat.,Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer,Sodium Hydroxide,Niacinamide,Menthol,Propanediol,Ethylhexylglycerin.,PLANTAGO MAJOR LEAF EXTRACT

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.