Lumene
Nordic Girl!

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : Zap That Oil! Skin Tonic 200 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Lumene Nordic Girl! Zap That Oil! Skin Tonic -kasvoveden ihon kiiltelyä kontrolloiva koostumus on kehitetty erityisesti nuorelle, epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. Puhdistava kasvovesi auttaa säännöllisellä käytöllä häivyttämään ihohuokosia ja epäpuhtauksia.

Lumene Nordic Girl! -ihonhoitotuotteet on kehitetty erityisesti nuorelle iholle. Ihon hehkua ja raikkautta korostavat ihonhoitotuotteet muodostavat ihonhoitorutiinin, joka koostuu syväpuhdistavista, punoitusta neutralisoivista ja ihon kiiltetyä taltuttavista tuotteista.

  • 100% vegaaninen

  • Epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle

Koko: 200 ml

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Aqua (Water),Glycerin,Butylene Glycol,Phenoxyethanol,Linalool,Alcohol Denat.,Xanthan Gum,Ethylhexylglycerin,Disodium EDTA,PEG-40 Hydrogenated Castor Oil,Niacinamide,Maltodextrin,Propanediol,Parfum (Fragrance).,ORTHOSIPHON STAMINEUS LEAF EXTRACT,PLANTAGO MAJOR LEAF EXTRACT

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut