100% Pure
Facial Cleanser, Skin Brightening

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 177 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

100% Pure Facial Cleanser, Skin Brightening

100% Pure Facial Cleanser, Skin Brightening -puhdistusvaahdon kirkastava koostumus pesee kasvoilta meikin ja epäpuhtaudet kuivattamatta ihoa. Myös silmämeikin puhdistukseen sopiva tuote hyödyntää aloe veraa ja ruusuvettä, jotka kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa. Kojic-happo, sake, hedelmähapot, lakritsi, C-vitamiini, mansikat ja sitruunamehu heleyttävät ihoa luonnollisesti.

  • Samealle iholle
  • Kaikille ihotyypeille
  • 100% luonnollinen - 100% vegaaninen

Koko: 177 ml

Käyttö

Ota pieni määrä tuotetta kosteille kämmenille ja vaahdota tuote runsaaksi vaahdoksi. Hiero vaahto kasvoille ja huuhtele iho hyvin.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

(1) Certified Organic by SGS Organic.(2) Certified Organic by Ceres GmbH.

Käyttö

Ota pieni määrä tuotetta kosteille kämmenille ja vaahdota tuote runsaaksi vaahdoksi. Hiero vaahto kasvoille ja huuhtele iho hyvin.

Ainesosat

Kojic Acid,Sodium Ascorbate (Vitamin C),Rice Ferment Filtrate (Sake),Arctostaphylos Uva Ursi Leaf (Bearberry) Extract,Extracts of Fragaria Vesca Fruit (Strawberry),Rubus Idaeus Fruit (Raspberry) and Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root,Extracts of Punica Granatum (Pomegranate),Papain (Papaya Papain) and Vaccinum Macrocarpon Fruit (Cranberry),Cocos Nucifera (Saponified Coconut) Oil,Limonene**,Rosa Centifolia Flower Water (Organic Rose Hydrosol)*,Geraniol**,Lonicera Caprifolium Flower and Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract,Ingredients: Aloe Barbadensis (Organic Aloe Juice) Leaf Extract*,Citrus Medica Limonum Extract (Lemon Juice),Bromelain (Pineapple Bromelain),Citrus Paradisi Peel Oil (Pink Grapefruit),Citrus Medica Limonum Peel (Lemon) Essential Oil,Cirtal**,Linalool** * Certified Organic ** Component of Natural Essential Oil.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.