Eneomey
C Silk Touch

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 30 ml
Tuotetiedot

Eneomey C Silk Touch

Eneomey C Silk Touch on ihoa rauhoittava ja ravitseva tehotuote, jonka 4% C-vitamiinia sekä antioksidanttisia A-ja E-vitamiineja sisältävä koostumus on kehitetty erityisesti kuivan sekä ikääntyvän ja veltostuneen ihon hoitoon. Voide auttaa rauhoittamaan rasittunutta ihoa ja sen innovatiivinen koostumus sopii loistavasti erittäin herkän ja vaativan ihon tarpeisiin. Parabeeniton tuote on pakattu ilmatiiviiseen pumppupulloon, joka auttaa sen aktiiviaineita säilymään.

  • Erittäin kuivalle, ikääntyvälle ja veltostuneelle iholle
  • Sisältää 4% C-vitamiinia
  • Parabeeniton

Koko: 30 ml

Käyttö

Levitä voidetta puhdistetulle kasvojen ja silmänympärysten iholle iltaisin.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Käyttö

Levitä voidetta puhdistetulle kasvojen ja silmänympärysten iholle iltaisin.

Ainesosat

Dimethicone,Cyclopentasiloxane,Phenoxyethanol,Dimethicone Crosspolymer,Linalool,Retinyl Palmitate,Limonene,Tocopheryl Acetate,Geraniol,Citronellol,Ascorbic Acid,Geranium Maculatum Oil,Lavandula Angustfolia (Lavender) Oil,Citrus Aurantium Ducilis (Orange) Peel Wax,Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Peel Oil

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.