SkinPlan
Ceramide Recovering Caps

(4 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Variantti :
Tuotetiedot

SkinPlan Ceramide Recovering Caps

40 päivän tehokuuri kuivalle, herkälle ja ärtyvälle iholle!

Ihoa tehokkaasti rauhoittavat Ceramide Skin Recovering -kapselit uusivat iholta kadonneita rasvoja ja rakentavat ihon pinnalle kosteuden haihtumista ehkäisevän suojakerroksen. Hoitava koostumus sisältää runsaasti antioksidantteja, E-vitamiinia ja jojobaöljyä, jotka kosteuttavat ihoa ja auttavat ehkäisemään juonteiden muodostumista.

Koko: 40 kapselia (0.3ml / kapseli)

Käyttö

Käytä yksi kapseli iltaisin kasvoille ihonpuhdistuksen jälkeen. Kierrä kapselin yläosaa niin, että se irtoaa. Levitä tuote kapselista iholle kevyesti hieroen. Mikäli iho tarvitsee lisäkosteutusta, käytä tuotteen imeytymisen jälkeen kosteuvoidetta. Mikäli käytät seerumia, käytä kapseleita seerumin imeytymisen jälkeen.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkitynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Cyclopentasiloxane,Cyclohexasiloxane,Parfum (Fragrance),BHT,Tocopherol,Retinyl Palmitate,Tocopheryl Acetate,Alpha-Isomethyl Ionone,Citronellol,Eugenol,Simmondsia Chinensis Oil,Borago Officinalis Seed Oil,Tristearin,Octyl Dodecanol,TRILINOLEIN,TRIOLEIN,TRIPALMITIN,TRILINOLENIN,TRIARACHIDIN,Trihydroxypalmit Amidohydroxypropyl Myristyl Ether

Katso lisää vastaavia kuin Ceramide Recovering Caps

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut