Aromatica
Rose Absolute First Serum

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 130 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Aromatica Rose Absolute First Serum -seerumi on ihoa intensiivisesti kosteuttava seerumi, joka yhdistää toisiinsa kasvoveden ja seerumin ominaisuudet. Seerumi tasapainottaa ihon puhdistuksen jälkeen ja tuo iholle tehoaineita, jotka kosteuttavat ja ravitsevat. Seerumi sisältää 79% luomulaatuista aloe vera -uutetta, joka tekee tuotteesta sopivan myös herkälle iholle.

Aromatica Rose Absolute First Serum -seerumin aktiiviset ainesosat ovat ruusu-uute ja niasiini, jotka yhdessä kosteuttavat ja kirkastavat ihoa. Seerumi häivyttää näkyvistä ihon pieniä juonteita ja toimii anti-age-tuotteen tavoin ikääntymisen merkkien ennaltaehkäisyssä. Kehäkukkauute vähentää punoitusta. Nopeasti imeytyvä koostumus sopii kaikille ihotyypeille.

  • Kosteuttava seerumi, joka korvaa myös kasvoveden

  • Ihoa tasapainottava vaikutus

  • Vegaaninen koostumus

  • Cruelty Free -merkitty

Koko: 130 ml

Käyttö

Levitä seerumia puhtaille kasvoille aamuin illoin. Rose Absolute First Serumin kanssa et tarvitse erillistä kasvovettä. Viimeistele ihonhoitorutiini ihotyypillesi sopivalla hoitonesteellä ja/tai kasvovoiteella.

Tuotetta suositellaan käytettäväksi yhdessä Rose Absolute Vital Fluid -hoitonesteen ja Rose Absolute Vital Cream -kasvovoiteen kanssa.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Betaine,Aqua,Panthenol,Niacinamide,Allantoin,Glyceryl Caprylate,Sodium Carbomer,Polyglyceryl-10 Myristate,Phenethyl Alcohol,Propanediol,Levulinic Acid,Sodium Levulinate,Polyglyceryl-10 Laurate,Adenosine,*Aloe Barbadensis Leaf Extract,*Rosa Damascena Bud Extract,*Sambucus Nigra Fruit Extract,*Phyllanthus Emblica Fruit Extract,*Calendula Officinalis Flower Extract,*Rosa Canina Fruit Extract,*Rubus Idaeus Leaf Extract,**Rosa Damascena Flower Oil,**Phenethyl Acetate,**Alpha-Pinenes,Methanol,**Nerol,**Benzaldehyde,**Myrcene,**Beta-Caryophyllene *CERTIFIED ORGANIC **NATURAL ESSENTIAL OIL

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.