Benton
Fermentation Essence

(1 Arvostelut)
Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille

Säästät 6,90 €

27,60 € 34,50 €

Säästät 6,90 €

27,60 € 34,50 €

Variantti : 100 ml
Tuotetiedot

Ihon nuorekkuutta ylläpitävä Benton Fermentation Essence -hoitoneste hyödyntää fermentaation avulla valmistettuja aktiiviaineita (80% Galactomyces Ferment Filtrate ja 10% Bifida Ferment Lysate), oligopeptidejä, adenosiinia, hyaluronihappoa ja keramideja, jotka auttavat suojaamaan ihoa sitä rasittavilta tekijöitä. Hoitoneste kosteuttaa ja kirkastaa ihoa sekä auttaa tehostamaan muiden ihonhoitotuotteiden vaikutusta.

Koko: 100 ml

Käyttö

Sivele 1-2 pumppausta hoitonestettä puhdistetulle kasvojen iholle kasvoveden käytön jälkeen.

Lue lisää eleven Beauty Magazine -verkkolehdestä

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Butylene Glycol,Betaine,Sodium Hyaluronate,Pentylene Glycol,Water,Panthenol,Arginine,Allantoin,Aloe Barbadensis Leaf Extract,Adenosine,Ceramide NP,Xanthan Gum.,Usnea Barbata (Lichen) Extract,Bifida Ferment Lysate,Pulsatilla Koreana Extract,Althaea Rosea Root Extract,Galactomyces Ferment Fitrate,rh-Oligopeptide- 1

Katso lisää vastaavia kuin Fermentation Essence

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut