Benton
Honest TT Mist

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 40 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Kaikille ihotyypeille sopiva Benton Honest TT Mist on kätevään tuubiin pakattu kasvosuihke, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Kasovesuihke sisältää 85% teepuulehtien vettä, minkä ansiosta se sopii erityisesti epäpuhtauksiin taipuvaiselle ja rasvoittuvalle iholle. Virkistävä kasvosuihke sisältä lisäksi hyaluronihappoa, joka on tunnettu kosteuttavasta vaikutuksestaan. Kasvosuihke auttaa tuomaan helpostuksen rasittuneelle iholle ja pitämään ihon raikkaana.

Tuote sopii käytettäväksi sekä kasvovetenä että kosteussuihkeena.

  • Kaikille ihotyypeille

  • Sisältää 85% teepuun lehtivettä

  • Tasapainottaa ihoa

Koko: 40 ml

Käyttö

Suihkuta tuotetta puhtaalle tai meikatulle iholle n. 30 cm etäisyydeltä.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Butylene Glycol,Sodium Hyaluronate,Aloe Barbadensis Leaf Juice,Pentylene Glycol,Water,1,2-Hexanediol,Portulaca Oleracea Extract,Aloe Barbadensis Leaf Extract,Psidium Guajava Fruit Extract,Beta-Glucan,Polyglutamic Acid,Aspalathus Linearis Extract,Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract,Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Water,Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Extract,Pulsatilla Koreana Extract,Althaea Rosea Root Extract,Usnea Barbata (Lichen) Extract.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut