Berrisom
Face Wrapping Mask Collagen Solution 80

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
5,50 €
5,50 €
Valinta : 27 g
Tuotetiedot

Berrisom Face Wrapping Mask Collagen Solution 80

Tämä kangasnaamio on jotain aivan uutta! Berrisom Face Wrapping Mask Collagen Solution 80 -kangasnaamio hyödyntää kaksikerroksista kangasta, joka auttaa tehostamaan naamion sisältämän seerumin imeytymistä iholle. Kangasnaamion sisempi kerros on valmistettu selluloosakuidusta, joka sitoo seerumin naamion. Kankaan päälle on kiinnitetty erityinen seerumin haihtumista ehkäisevä kerros, jonka ansiosta iho pystyy hyödyntämään naamion seerumia tehokkaasti ilman, että naamio kuivuu.

Kangasnaamion seerumi sisältää runsaasti kollageenia, joka on tunnettu ihoa kosteuttavasta vaikutuksetaan. Anti-age-vaikutteinen kangasnaamio tekee ihosta täyteläisen kosteutetun ja heleän sekä auttaa tukemaan sen hyvinvointia.

  • Kaikille ihotyypeille
  • Kosteuttaa ihoa
  • Anti-age-vaikutteinen

Koko: 27 g (1 kpl)

Käyttö

Aseta kangasnaamio puhdistetuille kasvoille ja anna sen vaikutaa 10-20 minuuttia. Poista naamio kasvoilta ja painele loput seerumista iholle.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Butylene Glycol,Dipropylene Glycol,Betaine,Caprylyl Glycol,Sodium Hyaluronate,Ethylhexylglycerin,Water,1,2-Hexanediol,Centella Asiatica Extract,PEG-60 Hydrogenated Castor Oil,Portulaca Oleracea Extract,Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer,Allantoin,Fragrance,Ginkgo Biloba Leaf Extract,Propanediol,Adenosine,Hydrolyzed Collagen,Illicium Verum (Anise) Fruit Extract,Bis- PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.