Berrisom
Soda Bubble Mask, PoreTox Fruit

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 18 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Berrisom Soda Bubble Mask, PoreTox Fruit

Syväpuhdista ihosi innovatiivisella vaahtoavalla kangasnaamiolla! Berrisom Soda Bubble Mask, PoreTox Fruit -kangasnaamio hyödyntää hapotettua vettä, joka auttaa puhdistamaan ihoa ja poistamaan siltä toksiineja. Ihoa hellästi kuorivan kangasnaamion sisältämä seerumi alkaa vaahdota kasvojen iholla, mikä auttaa hieromaan ihoa ja tukemaan sen puhdistavaa vaikutusta.

  • Puhdistava ja ihoa kirkastava vaikutus

Koko: 18 ml (1 kpl)

Käyttö

Aseta kangasnaamio puhdistetulle ja kuivalle kasvojen iholle ja anna sen vaikuttaa noin 10 minuuttia. Naamion sisältämä seerumi alkaa vaahdota naamion vaikuttaessa. Poista naamio vaikutusajan jälkeen ja hiero kasvoille jäänyttä vaahtoa hellästi iholle ennen kuin huuhtelet kasvot puhtaiksi. Jatka ihonhoitorutiinia tavalliseen tapaan

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Butylene Glycol,Phenoxyethanol,Dipropylene Glycol,Caprylyl Glycol,Sodium Hyaluronate,Chlorphenesin,Ethylhexylglycerin,Disodium EDTA,Cocamidopropyl Betaine,Camellia Sinensis Leaf Extract,Hexylene Glycol,Water,Hydroxyethylcellulose,1,Centella Asiatica Extract,Disiloxane,Sodium Lauroyl Glutamate,Fragrance,Methyl Perfluoroisobutyl Ether,Methyl Perfluorobutyl Ether,Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract,Propanediol,Sodium Cocoyl Apple Amino Acids,Illicium Verum (Anise) Fruit Extract,2- Hexanediol,Diospyros Kaki Leaf Extract,Malus Domestica Fruit Extract

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut