Blithe
Blue Zone Marine Intensive Mask Sea Cucumber

(1 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
6,50 €
6,50 €
Variantti : 1 st
Tuotetiedot

Blithe Blue Zone Marine Intensive Mask Sea Cucumber -kangasnaamio hyödyntää heleyttävästä ja rentouttavasta vaikutuksestaan tunnettua hietamerinarsissin uutetta sekä niasiiniamidia, jotka yhdessä naamion muiden merellisten tehoaineiden kanssa auttavat kirkastamaan ja rauhoittamaan ihoa sekä poistamaan siltä toksiineja.

  • Kangasnaamio

  • Kirkastaa sameaa ihoa

Käyttö

Aseta kangasnaamio puhdistetuille kasvoille ja anna sen vaikuttaa 15-20 minuuttia. Poista kangasnaamio kasvoilta ja imeytä loput seerumista iholle hellästi taputellen.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Glycerin,Butylene Glycol,Potassium Hydroxide,Carbomer,Xanthan Gum,Disodium EDTA,PEG-40 Hydrogenated Castor Oil,Water,1,2-Hexanediol,Niacinamide,Allantoin,Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil,Sea Cucumber Extract,Ethyl Ascorbyl ether,Pancratium maritimum (Sea Daffodil) Extract.

Katso lisää vastaavia kuin Blue Zone Marine Intensive Mask Sea Cucumber

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut