Holika Holika
Bright Up My Life K-Beauty Set

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
34,30 €
34,30 €
Valinta : 140 ml, 30ml, 33 ml
Tuotetiedot

Astetta kirkkaampi ja valoisampi tulevaisuus on aivan käsiesi ulottuvilla! Tämä tuotesetti sisältää kolme toisiaan täydentävää ihonhoitotuotetta, jotka auttavat kirkastamaan ihoa ja tekemään siitä heleämmän näköisen.

  • Holika Holika Smooth Egg Skin Peeling Gel -kuorintageeli auttaa irrottamaan ihon pinnalta sille kertyneitä epäpuhtauksia ja kuollutta ihosolukkoa samalla kun se auttaa ehkäisemään mustapäiden muodostumista. Ihoa pehmentävä ja kosteuttava kuorintageeli tekee ihosta pehmeämmän tuntuisen ja kirkkaamman näköisen. Kuorintageeli auttaa lisäksi häivyttämään laajentuneita ihohuokosia.

  • Ihoa kirkastava **It'S SKIN Power 10 Formula VC Effector -hoitoneste on täydellinen tuote samealle iholle. C-vitamiinia ja vihreää teetä sisältävä tehotuote auttaa häivyttämään kasvoilta pigmenttiläiskiä ja lisäämään ihon heleyttä. Hoitonesteen kevyt koostumus imeytyy iholle nopeasti.

  • Berrisom Water Bomb Whitening Jelly Mask -kangasnaamio on todellinen kosteuspommi. Ihoa kosteuttava ja kirkastava kangasnaamio hyödyntää geelimäistä seerumia, joka sisältää mm. persikkaa, greippiä, laventelia, piparminttua ja granaattiomenaa. Naamio sisältää lisäksi mm. niasiiniamidia ja appelsiiniuutetta, jotka auttavat tekemään ihosta tasaisemman sävyisen ja heleämmän näköisen.

Tuotesetti sisältää:

1 x Holika Holika Smooth Egg Skin Peeling Gel
1 x It'S SKIN Power 10 Formula VC Effector - 30ml
1 x Berrisom Water Bomb Whitening Jelly Mask

Katso lisää vastaavia kuin Bright Up My Life K-Beauty Set

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.