Holika Holika
Bye Bye, Blemishes K-Beauty Set

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
27,50 €
27,50 €
Variantti : 25 g, 50 ml,
Tuotetiedot

Epäpuhtauksia iholla? Ei hätää! Bye Bye, Blemishes K-Beauty Set -setti sisältää tuotteet, joilla epäpuhtauksien, finnien ja mustapäiden häätäminen iholta onnistuu. Tuotteet tasapainottavat ihon talintuotantoa ja pitävät sen aiempaa puhtaampana häivyttäen ihohuokosia.

  • Holika Holika Pig Nose Clear Blackhead Deep Cleansing Oil Balm on ihoa syväpuhdistava ja kirkastava balmi, joka auttaa vapauttamaan ihohuokosiin juuttuneita mustapäitä ja helpottamaan niiden poistamista. Balmi imee iholta liiallista rasvaisuutta ja irrottaa ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa.

  • MISSHA Black Ghassoul Peel-Off Nose Pack on erityisesti nenän alueen mustapäiden ja muiden epäpuhtauksien hoitoon ja ehkäisyyn kehitetty täsmänaamio, joka hyödyntää marokkolaista mustaa rasul-savea. Rasul-savi auttaa paitsi puhdistamaan, myös kosteuttamaan ihoa mineraalipitoisuutensa avulla.

  • Erityisesti rasvoittuvalle ja sekaiholle kehitetty Cremorlab Witch Hazel Pore Control Mask -kangasnaamio hyödyntää taikapähkinää ja rohtosammakonputkea, jotka auttavat tasapainottamaan ihon talintuotantoa. Samalla ne auttavat ehkäisemään epäpuhtauksien muodostumita ja häivyttämään kasvoilta laajentuneita ihohuokosia.

Pakkaus sisältää seuraavat tuotteet:

Katso lisää vastaavia kuin Bye Bye, Blemishes K-Beauty Set

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.