Cremorlab
Cremolab Must Haves

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
71,60 €
71,60 €
Variantti : 120 ml, 270 ml,
Tuotetiedot

Cremorlab-suosikit samassa setissä! Nämä kolme tuotetta sopivat kaikille ihotyypeille tuomaan iholle kosteutta ja rauhoittamaan herkästi reagoivaa ja punoittavaa ihoa.

  • Mineraaliveden ihoa hoitavaa vaikutusta hyödyntävä Cremorlab Mineral Water Mist -kasvosuihke auttaa kosteuttamaan ja raikastamaan kasvojen ihoa päivän aikana. Kasvosuihkeen pH-neutraali koostumus sisältää Cremorlabin patentoimaa T.E.N.-lähdevettä, jossa on uskomattoman runsas pitoisuus ihoa helliviä mineraaleja.

  • Monivaikutteinen Cremorlab Mineral Treatment Essence -hoitoneste on korealaisen ihonhoidon kulttituotteita, josta on tullut monien suosikki. Hoitoneste sisältää Cremorlabin patentoimaa T.E.N.-lähdevettä, jonka mineraalipitoinen koostumus hoitaa, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Yhdessä fermentoitujen ainesosien, niasiiniamidin, ruusuveden, kamomillan ja rooibos-uutteen kanssa se auttaa tasoittamaan ihon pintatekstuuria sekä häivyttämään iholta juonteita ja laajentuneita ihohuokosia.

  • Kosteuttava Cremorlab Herb Tea Pure Calming Mask -kangasnaamio auttaa rauhoittamaan kasvojen ihoa ja tukemaan sen hyvinvointia. Kangasnaamion sisältämän seerumin kamomillan, mustan teen ja onnenruusun tanniinit sekä polyfenolit sopivat erityisesti hoitamaan kuivaa, herkkää ja herkästi reagoivaa ihoa.

Pakkaus sisältää seuraavat tuotteet:

Katso lisää vastaavia kuin Cremolab Must Haves

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.