Holika Holika
Double Cleansing for Oily Skin

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille

Säästät 8,45 €

25,35 € 33,80 €

Säästät 8,45 €

25,35 € 33,80 €

Variantti : 60 ml, 200 ml,
Tuotetiedot

Double Cleansing for Oily Skin -setti sisältää K-Beauty-tuotteita rasvoittuvalle iholle. Tuotteet auttavat etenkin ihon puhdistamisessa ja talintuotannon tasapainottamisessa.

  • MISSHA M Perfect B.B Deep Cleansing Oil on kasviperäisiä tehoaineita hyödyntävä puhdistusöljy, joka on kehitetty erityisesti puhdistamaan iholta pitkäkestoiset BB-voiteet ja vedenkestävät meikkituotteet. Puhdistusöljy irrottaa iholta lian, liiallisen talin ja öljyisyyden sekä öljypohjaiset meikit.

  • Holika Holika All Kill Cleansing Clay To Foam on Kanadan valkosavea hyödyntävä vaahtoava ihonpuhdistustuote, joka syväpuhdistaa ihohuokosia ja auttaa ehkäisemään mustapäiden muodostumista. Japanilainen kamelia auttaa ehkäisemään iholla pesun jälkeistä kiristelevää tunnetta samalla kun tuote rauhoittaa ihoa sekä vähentää sen herkkyyttä ja punoitusta.

  • Manefit Mugwort Astringent Pore Care Mask on ihana, puhdistava kangasnaamio epäpuhtaalle iholle! Tehokkaasti ihohuokosia kuoriva salisyylihappo ja kameleonttilehtiuute kirkastavat ihoa.

Pakkaus sisältää seuraavat tuotteet:
1 x Holika Holika All Kill Cleansing Clay To Foam
1 x MISSHA M Perfect B.B Deep Cleansing Oil
1 x Manefit Mugwort Astringent Pore Care Mask

Katso lisää vastaavia kuin Double Cleansing for Oily Skin

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.